1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Hyundai artık Özok Group güvencesinde.
Hyundai artık Özok Group güvencesinde.

Hyundai artık Özok Group güvencesinde.

Özok Group otomotiv sektörünün seçkin markalarından birisi olan Hyundai’yi de bünyesine ekledi.

A+A-

Renault, Vestel, Karaca, Yataş gibi Türkiye ve Dünya’nın dev markalar bünyesinde toplayan Özok Group otomotiv sektörünün seçkin markalarından birisi olan Hyundai’yi de bünyesine ekledi. Hyundai gibi uluslararası dev bir marka artık Özok Group güvencesinde.

TÜRKİYE’DE İMZALAR ATILDI…

Hyundai Assan Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş ile Özok Group arasında İstanbul’da atılan imzalar sonucunda Hyundai resmen şirket bünyesine geçmiş oldu.
Samimi bir ortamda geçen imza töreninde, Hyundai Assan Genel Müdürü Önder Göker, Hyundai Assan Genel Müdür Yardımcısı Murat Berkel, Hyundai Assan Satış ve Pazarlama Direktörü BANG SUN JEONG, Hyundai Assan Genel Müdür Yardımcısı Yeşim Gökpınar, Hyundai Assan Bölge Satış Müdürü Barış Aygen, Hyundai Assan Bayii Yedek parça ve Servis Müdürü Cem Bodur ve Özok Group adına şirket direktörleri Ali Özok ile Hasan Özok katıldı.

Hasan Özok: “ Hyundai ile birlikte otomotiv sektöründe Yüzde 50 pazar payına sahip olacağız”
Özok Group direktörü Hasan Özok Hyundai’nin şirketleri arasına katılması ile ilgili yaptığı açıklamada, KKTC otomotiv sektöründe bundan böyle yüzde 50 Pazar payına sahip olacaklarını söyledi.

Özok: “KKTC ekonomisinde önemli bir yere sahip olan şirketimiz emin adımlarla büyüyor. Kurumsal yapımız her geçen gün daha da oturuyor. Hyundai gibi önemli bir markanın da şirket bünyesine katılması bizler için çok önemli” dedi.

OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE İKİ DEV MARKA TEK ÇATI ALTINDA!

Özok Group direktörü Hasan Özok Renault ve Hyundai gibi dünya markalarının şirketleri çatısı altında buluşmasının önemini işaret ederken şunları söyledi, “KKTC’de artık iki markanın tek adresi var. Buluşma noktası Özok Group. Bu durum her iki marka müşterisi için güven demektir. Ama unutulmaması gereken de bir gerçeklik vardır. O da Renault ve Hyundai arasındaki tatlı rekabetin devem edeceğidir.”
 

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNDE “0” SORUN İÇİN ÇALIŞILIYOR.

Hasan Özok açıklamasında yıllardır Özok Group olarak çok önem verdikleri şimdi ise daha kurumsal bir statü kazandırdıkları “Satış Sonrası Hizmetler Birimi” nin yönetileceği yeni bir birimi şirkete kazandıracaklarını ve bu düzenleme sonrasında otomotiv müşterilerinin satış sonrası hizmetler anlamında çok daha iyi bir hizmet alacağını belirtti. 

Özok, “KKTC’de ilk kez araç servis ayağında olacak olan bu sistem ve kurumsal yapı sayesinde hedefimiz müşteri memnuniyetinde sıfır sorundur.
Geçmişte de şirketimiz için bu en önemli prensipti şimdi de böyle ve bundan sonra da böyle olacak. Garanti olayının da şirketlerimizde sözde değil, fiiliyatta da olduğunun en somut göstergesi olacak” dedi.

Yeni i20 ve Tucson için Özok Group’tan dev lansman…
Hyundai’nin yeni modeli olan yeni i20 satışları Özok güvencesiyle Hamitköy’de bulunan Hyundai mağazasında hızla devam ederken, 13 Haziran 2015 Cumartesi günü de basına özel, araç lansmanı yapılacak.
Özok Group, Eylül ayı için büyük bir organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Özok Group’un Eylül ayında gerçekleştireceği etkinlikte Hyundai’nin yeni Tucson modeli ilk kez Kıbrıs’taki otomobil tutkunlarıyla buluşacak. Eylül ayında düzenlenecek dev etkinlikte Türkiye ve dünya genelinden de katılımcılar ağırlanacak.

Bu haber toplam 7000 defa okunmuştur