1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Hüseyin Metinser oybirliğiyle…
Hüseyin Metinser oybirliğiyle…

Hüseyin Metinser oybirliğiyle…

Yenicami’nin yeni başkanı Hüseyin Metinser oldu

A+A-

 

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’de son şampiyon Yenicami Olağan Genel Kurulu’nu dün akşam gerçekleştirdi. Siyah beyazlılarda tek aday olarak seçime giren Hüseyin Metinser yeni başkan oldu.

Faaliyet ve Mali Rapor onaylandı

Siyah beyazlıların gerçekleşen Genel Kurul’da 1 yıl içerisindeki mali ve faaliyet raporları okunarak, Genel Kurul’un onayına sunuldu. Genel Kurul’a katılan üyeler, iki raporu da onayladı.

Yeni başkan Hüseyin Metinser…

Yenicami’de dün akşam yapılan başkanlık seçiminde tek aday olan Hüseyin Metinser, üyelerin onayını alarak siyah beyazlı ekibin yeni dönemdeki başkanı oldu.

Metinser: “Yenicami’yi kendi ayakları üzerinde durabilen bir finansal yapıya kavuşturmak”

Seçime tek aday olarak giren ve üyelerin onayını alarak Yenicami’nin Başkanı olan Hüseyin Metinser, Genel Kurul’da bir de konuşma yaptı. Konuşmasında üyelere teşekkür eden Metinser, amaçlarının, herkesten destek alarak kulübü kendi ayakları üzerinde durabilen finansal yapıya kavuşturmak olduğunu dile getirdi. Hüseyin Metinser; “Ben ve Yönetim Kurulu’mu bu göreve layık gören tüm üyelere teşekkür ederim. Ben ve arkadaşlarım ne kadar zor ve onurlu görev üstlendiğimizin farkındayız. Son 9 yılda geliştirilen vizyonu daha da ileriye götüreceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Amacımız, Yenicami’yi kendi ayakları üzerinde durabilen bir finansal yapıya kavuşturmak olacaktır. Tüm üyelerimizden, Yenicami’ye gönül veren insanlardan ve bizlere katkı koymak isteyen herkesten destek alacağız. Biz sadece Yenicami’nin değil, ülke sporu için de yola çıktık. Amacımız, kulübün kavuşacağı yapı ile ülke sporuna birçok branşta uzun yıllar katkı koymaktır” dedi.

 

yeniduzen-satin-aliniz-470.jpg

 

 

Bu haber toplam 2968 defa okunmuştur
Etiketler : ,