1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Hürriyet’te “Balayında dehşeti yaşadı” diye yansıdı
Hürriyet’te “Balayında dehşeti yaşadı” diye yansıdı

Hürriyet’te “Balayında dehşeti yaşadı” diye yansıdı

Türkiye’nin tanınmış beslenme uzmanı İlter Faik Kaya’nın geçtiğimiz akşam Çatalköy'de bir otelin diskosunda darp edilmesi Türkiye basınında yer aldı.

A+A-

Türkiye’nin tanınmış beslenme uzmanı İlter Faik Kaya’nın geçtiğimiz akşam Çatalköy'de bir otelin diskosunda ciddi şekilde darp edilmesi Türkiye basınında yer aldı.

Hürriyet.com.tr., “Balayı için gittiği otelde dehşeti yaşadı” başlığıyla yer verdiği haberde,  Faik Kaya ile telefonla görüşerek yaşadıklarını aktardı.

Hürriyet.com.tr sitesinden Dinçer Gökçe şöyle yazdı:  “‘Beslenme Uzmanı İlter Faik Kaya (36) balayı için gittiği Kıbrıs’taki bir otelde bulunan kulübün bodyguardları tarafından feci halde dövüldü. 10-12 kişinin kendisini dakikalarca dövdükten sonra sürükleyerek dışarı attığını belirtene Kaya, ağlayarak, “4 ay önce evlendik. Balayı için gittik. Başımıza bu geldi. Yaşananlar ile ilgili polise de ayrıntılı ifade verdim; hastaneden de darp raporu aldık” dedi”

 

Sürükleyerek dışarı çıkardılar
Hurriyet.com.tr’nin telefonla ulaştığı İlter Faik Kaya o anları şöyle anlattı: “Kulübün içine girdik. Etrafa bakınıyorduk. Doğrusu otele yeni geldiğimiz için bakınıyorduk. Üzerimde şort, tişört ve terlik vardı. Eşim de yanımda o anda. O ara bir bodyguard yanıma gelerek ‘Sizi dışarı alabilir miyiz’ dedi. Nedenini sorduğumda böyle giremezsiniz dedi. Ben de, kendisine oteldeki bütün konsepti kullanabileceğimizi söyledim. Giderek gerildi. Kısa süre sonra 7-8 bodyguard daha geldi. Ben o an anladım kötü bir şeylerin olacağını. Eşime, uzaklaşmasını istedim. Ve tam o anda bana vurmaya başladılar. Dakikalarca darp olayı sürdü. Bir ara, eşime de vurduklarını gördüm. Yüzüm gözüm kanlar içindeydi. Bu durum en az 10 dakika kadar sürdü. Daha sonra beni sürükleyerek kulübün yakınındaki havuzun oraya bıraktılar.”

darp-2.jpg

 

Kameralar her anı kaydetti

Tüm anların kameraların önünde yaşandığını her şeyi kameraların kaydettiğini söyleyen Kaya “Eşimin yardımı ile hastaneye gittik. Önce devlet hastanesine gittik. Bana ve eşime ilk müdahaleler yapıldı. Darp raporlarını aldık. Daha sonra polise ifade verdim” dedi.

 

Otel masraflarını karşılayalım
Gittiği özel bir hastanede bir dizi tedavinin yapıldığını belirten Kaya, kendisini biraz daha iyi hissetmesinden sonra polise daha ayrıntılı bir bilgi verdiğini söyledi. Hastanede olduğu sırada hastaneden gelen bir kişinin, olayın yayılmaması için tüm otel masraflarını üstlenebileceklerini belirten Kaya “Dün, eşimin iki yakını Kıbrıs’a geldi. Çünkü eşim tek başına tüm işlemleri yürütemezdi. Gelen kişilerin yardımı ile uçağa bindim ve dün İstanbul’a geldik. Balayı için gittiğimiz otelde saatler sonra yaşadığımız bu dehşeti tarif edemem. Allahtan bizi götüren tur şirketinin yetkilileri vardı. Yoksa orada başımıza çok daha büyük bir felaket gelebilirdi” dedi.

darp-3.jpg


Diyetisyeni darp edenler tutuklandı!

Çatalköy'de faaliyet gösteren diskoda terlik ile girmek isteyen Türkiye’nin ünlü diyetisyeni İlter Faik Kaya’yı darp ettiği iddia edilen zanlılar ile ilgili yargı süeci başladı. Aralarında çıkan tartışma sonucunda Kaya’yı ciddi bir şekilde darp edip burnunu kırarak vahim zarara uğrattıkları iddiasıyla tutuklana Y.Ç. ve H.I. bugün Girne’de mahkeme huzuruna çıkarıldılar.

faik-ilter-kaya-mahkeme.jpg

Mahkemede meseleyle ilgili şahadet veren Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Kader Çamlıbelli olayla ilgili bulguları aktardı. Çamlıbelli, olayın 14 Haziran tarihinde saat 03.00 sıralarında Çatalköy’de faaliyet gösteren bir eğlence mekânında meydana geldiğini anlattı.

faik-ilter-kaya-mahkeme-2.jpg

Polis memuru Kader Çamlıbelli, diskonun giriş kısmında olayla ilgili aranmakta olan H.A. ve B.S. ile birlikte zanlılar Y.Ç. ve H.I.’nın diskoya terlik ile girmek isteyen İlter Faik Kaya’nın yüzüne yumruk atarak tekmeledikten sonra burnunun kırılmasına neden olduklarını kaydetti. Çamlıbelli, kavga esnasında olayı anlamaya çalışan müştekinin eşinin de güvenlikler tarafından tokatlandığını söyledi. Olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine, kısa sürede zanlıların tespit edilerek tutuklandığını kaydeden Çamlıbelli, 2 kişinin henüz yakalanmadığını kaydetti. Soruşturmanın devam ettiğini, alınması gereken ifadelerin olduğunu kaydeden Çamlıbelli, zanlıların serbest kalması halinde soruşturmaya etki edebileceklerini belirterek 3 gün tutukluluk talebinde bulundu.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Mesut Mesutoğlu zanlılar aleyhindeki soruşturmanın selameti için 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.  

Mahkeme Haberi ve Fotoğrafları: (Evrim Kamalı)

Bu haber toplam 6275 defa okunmuştur
İlgili Haberler