1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Hüdaoğlu: “Lefkoşa için en iyisini gerçekleştireceğiz”
Hüdaoğlu: “Lefkoşa için en iyisini gerçekleştireceğiz”

Hüdaoğlu: “Lefkoşa için en iyisini gerçekleştireceğiz”

Hüdaoğlu, “Her çağdaş kentte olan projeler, 55 yıllık uluslararası kimliği olan Lefkoşa Türk Belediyesi’nde niye olmasın” dedi

A+A-

 

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkan adayı Dr. Suphi Hüdaoğlu, çalışanların emeğiyle, Lefkoşa halkının da gücüyle Lefkoşa için en iyisini gerçekleştireceklerini söyledi. Hüdaoğlu, “LTB’de atıl durumda büyük bir potansiyel var, bu potansiyeli mutlaka aktif hale getireceğiz” dedi.
TDP Basın Bürosu’nun haberine göre Hüdaoğlu, Belediye Meclis Üyesi adayları, genel Sekreter Cemal Özyiğit, İlçe Başkanı Memduh Çeto ve parti yetkilileriyle birlikte dün sabah Girne Kapısı’ndan başlayarak Sarayönü’ne kadar esnaf ve vatandaşla buluştu. Suphi Hüdaoğlu ile belediye meclis üyelerinin yer aldığı broşürlerin dağıtıldığı ziyaret boyunca, esnafın ve vatandaşların sorunları ve görüşleri dinlendi, göreve gelinmesi halinde yapılması planlanan projelere ilişkin açıklamalarda bulunuldu.
TDP LTB Başkan adayı Suphi Hüdaoğlu, bin yıllık başkent olan Lefkoşa’nın zengin bir kültüre ve tarihe sahip olduğunu, bunu yaşatarak hem halkla hem de turistlerle buluşturmanın öncelikleri arasında yer aldığını söyledi.
Lokmacı’dan gelen turistlere Lefkoşa’yı gezdirmek ve esnafla buluşturmak yönünde projeleri olduğunu açıklayan Hüdaoğlu, “Her çağdaş kentte olan projeler, 55 yıllık uluslararası kimliği olan Lefkoşa Türk Belediyesi’nde niye olmasın” dedi. Kayıt dışılığın olduğu kentlerde diğer işletmelerin ya kayıt dışılığa itildiğini, ya da iflas ettirildiğini belirten Hüdaoğlu, Lefkoşa’da da kayıt dışılığın en büyük sorunlardan biri haline geldiğine dikkat çekti ve tüm kayıt dışılıklara son vereceklerini kaydetti. TAK

Bu haber toplam 1547 defa okunmuştur