1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Hüdaoğlu, Küçükkaymaklı’daydı
Hüdaoğlu, Küçükkaymaklı’daydı

Hüdaoğlu, Küçükkaymaklı’daydı

TDP LTB Başkan adayı Suphi Hüdaoğlu ve Belediye Meclis Üyesi adayları bu sabah ilk olarak Küçük Kaymaklı Stadı bölgesini ziyaret etti.

A+A-

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkan adayı Dr. Suphi Hüdaoğlu ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, 7 Nisan’da gerçekleştirilecek seçimlere yönelik çalışmalarını yoğunlaştırarak sürdürüyor.  TDP LTB Başkan adayı Suphi Hüdaoğlu ve Belediye Meclis Üyesi adayları bu sabah ilk olarak Küçük Kaymaklı Stadı bölgesini ziyaret etti. Genel Sekreter Cemal Özyiğit ile Lefkoşa İlçe Başkanı Memduh Çeto’nun de eşlik ettiği Hüdaoğlu, burada projelerini anlattı ve vatandaşların görüşlerini dinledi.

Hüdaoğlu, daha sonra Küçük Kaymaklı muhtarı ile görüştü.  Hüdaoğlu ve ekibi daha sonra Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası (KTÖS) tarafından Mağusa Kapısı’nda gerçekleştirilen eyleme destek belirtti.
Hüdaoğlu eylemde yaptığı konuşmada, yıkıcı değil, yapıcı olmayı tercih ettiklerini belirterek, “Bizler, kendi toplumumuzu yücelterek, yücelmek istiyoruz. Karşı tarafı yıkarak yücelmeye çalışırsak bunun kimseye faydası olmaz” dedi.  (tak)

Bu haber toplam 1506 defa okunmuştur
Etiketler : , ,