1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Hüdaoğlu çalışmalarını sürdürüyor
Hüdaoğlu çalışmalarını sürdürüyor

Hüdaoğlu çalışmalarını sürdürüyor

TDP Lefkoşa Türk Belediyesi başkan adayı Dr. Suphi Hüdaoğlu'nun, 7 Nisan’da gerçekleştirilecek seçimlere yönelik sürdürdüğü çalışmalarını yoğunlaştırdığı belirtild

A+A-


Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) başkan adayı Dr. Suphi Hüdaoğlu'nun, 7 Nisan’da gerçekleştirilecek seçimlere yönelik sürdürdüğü çalışmalarını yoğunlaştırdığı belirtildi.
TDP Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, sivil toplum örgütleri, sendikalar ve çeşitli kurum ve kuruluşlarına yönelik ziyaretlerini sürdüren Dr. Hüdaoğlu, bu kez alanlarında uzman kişilerden oluşan bir ekiple atölye çalışmasına bir araya geldi.
TDP Lefkoşa İlçe Başkanı Memduh Çeto’nun yönetiminde gerçekleşen atölye çalışmasında, LTB’nin ilk seçilmiş başkanı Mustafa Akıncı; Ekonomist Ünal Akifler; eski Sağlık Bakanı Gülsen Bozkurt; Genel Sekreter Cemal Özyiğit; MYK üyesi Gülçin Erkmen ve Mine Egemen; Lefkoşa İlçesi Yönetim Kurulu Üyesi Sinem Görüş; Çevre Komitesi Başkanı Mehmet Barışsever; Ekonomi Komitesi Başkanı Özgün Kutalmış; Hukuk Komitesi Başkanı Av. Barış Mamalı; Parti Meclisi Üyesi LTB eski asbaşkanlarından Hüseyin Moral ile eski milletvekillerinden Tahsin Mertekçi hazır bulundu.
Açıklamaya göre, belediyenin içinde bulunduğu durum doğrultusunda kısa, orta ve uzun vadede nelerin yapılabileceğinin konuşulduğu toplantıda, “LTB’nin komada olduğu ve öncelikli olarak normal servise alınması, daha sonra ayakları üzerinde durmasının sağlanması ve sağlıklı olarak çağdaş bir geleceğe yürümesi için plan ve projeler üretildi.”
(tak)

Bu haber toplam 1539 defa okunmuştur
Etiketler : , ,