Hüdan anısına yarışacaklar

Hüdan anısına yarışacaklar

KKORD ve KYOFF ortak organizasyonunda “Yusuf Hüdan Offroad Rally-Sprint” yarışı cumartesi günü yapılacak.

A+A-

Kuzey Kıbrıs Offroad Derneği ve Kyrenia Offroad Derneği, uzun bir aranın ardından Offroad Ralli-Sprint şampiyonasına devam ediyor. İki derneğin şampiyonalarının yanı sıra bu sene ilk defa Offroad Ralli-Sprint şampiyonası iki derneğin ortak organizasyonu ile 3 yarıştan oluşacak şekilde planlanmış ve ilk yarışı Şubat ayında yapılmıştı.

Şampiyonanın ikinci yarışı ise 2 Eylül tarihinde yapılacaktı. Camianın sevilen isimlerinden Yusuf Hüdan’ın zamansız kaybı ile ertelenen yarış, 1 Aralık 2018 Cumartesi günü Tatlısu’da hazırlanan etapta Yusuf Hüdan anısına yapılacak.

Tatlısu Belediyesi’nin sponsorluğunda; Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun da destekleri ile yapılacak olan yarış, 8 kilometrelik etabın biri antrenman olmak üzere üç kez geçilmesiyle gerçekleştirilecek. 11.00’de başlayacak olan yarışın ilk etabı 11.20’de, ikinci etabı 12.45’te ve son etabı 14.10’da geçilecek. Ödül töreninin ise takribi 15.00’de yapılması planlanıyor. Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü’nün sportif direktörlüğünde yapılacak olan yarış; Güven Sigorta, Telsim Vodafone ve Capital Radyo’nun da destekleri ile hayata geçiriliyor.

Bu haber toplam 1494 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.