1. HABERLER

  2. SPOR

  3. His-Der okçuluk faaliyetlerine başladı
His-Der okçuluk faaliyetlerine başladı

His-Der okçuluk faaliyetlerine başladı

Vadili Belediyesi Herkes İçin Spor Derneği (His-Der) bünyesinde okçuluk takımını oluşturdu. S

A+A-

 

Vadili Belediyesi Herkes İçin Spor Derneği (His-Der) bünyesinde okçuluk takımını oluşturdu. Sporcuların yeni bir branşta daha yarışmalarını sağlayabilme adına Okçuluk Federasyonu ile okçuluk sporunun Mesarya bölgesinde aktif olarak başlatılması adına bir adım atılmış oldu.
Okçuluğun bölgeye yeni bir heyecan katacağının altını çizen Okçuluk Federasyonu Başkanı Mehmet Çavuş, bölgenin okçuluk sporu için oldukça istekli olduğunu gözlemediğini, bundan dolayı His-Der’in çim zeminde incelemelerde bulunarak, öncelikle Vadili’de bir yarışma organize edilmesi kararı alındığını ve Mesarya bölgesinde okçuluk sporun çalışmalarının resmen başlatacaklarını kaydetti.
His-Der Genel Sekreteri Kürşat Özer, dernek olarak farklı spor dallarında faaliyet göstererek her yaş grubuna spor yapma şansı yaratmak istediklerini belirtti. Bölge halkının sağlıklı yaşamasını ve sosyalleşmesini de sağlamak istediklerini belirten Özer, Okçuluk sporunu Mesarya halkının hizmetine sunmak için kendilerini destekleyen Okçuluk Federasyon başkanı Mehmet Çavuş ve Yönetim Kuruluna teşekkür etti.

Bu haber toplam 1645 defa okunmuştur