1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Hırsızlıkla suçlanıyorlar...
Hırsızlıkla suçlanıyorlar...

Hırsızlıkla suçlanıyorlar...

Mağusa’da 3 farklı iş yerine giren ve 1 iş yerinden hırsızlık yapan zanlı O.T ile A.C önceki gün Mağusa’da tespit edilerek tutuklandı...

A+A-

Mağusa’da 18 Eylül-6 Ekim tarihleri arasında 3 farklı iş yerine giren ve girdikleri 1 iş yerinden muhtelif mallar sirkat etmekle suçlanan O.T ile A.C önceki gün Mağusa’da tespit edilerek tutuklandı. “Ağır bir suç işlemek kasti ile binaya girme”, “Sirkat” ve “Mülke tecavüz” suçlarıyla ilgili olarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı O.T ve A.C aleyhinde 3’er günlük tutukluluk süresi temin edildi.

3 farklı iş yerine girdiler...

Meselenin tahkikat memuru Erman Sennaroğlu, zanlı O.T’in 18 Eylül tarihinde Mağusa’da faaliyet gösteren “Altınşiş Ocakbaşı” isimli restoranın havalandırma penceresini hasar yapmaksızın açıp bir cürüm işlemek kasti ile içeriye girdiğini ve restoran içerisinden hiçbir şey almayarak ayni yerden çıkış yaptığının tespit edildiğini açıkladı. Zanlı O.T ile A.C’nın 25 Eylül tarihinde şu anda faaliyette olmayan “Tamel Market” isimli iş yerinin açık vaziyetteki pencereden market içerisine girdiklerini belirten Sennaroğlu, zanlı Tiken ile Canlı’nın market içerisinden 6 paket sigarayı, 2 adet çikolatayı, 1 adet şampuanı, 3 çift erkek çorabını ve toplam 20 TL madeni parayı sirkat ettiklerinin tespit edildiğini açıkladı. Sennaroğlu, zanlı Canlı’nın 27 Eylül tarihinde yine “Tamel Market” isimli iş yerinin açık vaziyetteki penceresinden içeri girdiğini ve 1 adet kutu süt, 2 adet gofret, 1 paket cips ve 2 adet bisküviyi sirkat ettiğinin tespit edildiğini açıkladı. Zanlı O.T’in ise 6 Ekim tarihinde “Lezzet Dünhyası” isimli restoranın kilitli vaziyetteki sürme penceresini hasar vermeden açarak içeriye girdiğini belirten Sennaroğlu, içeriden hiçbir şey alamadan restoranın kilitli kapısını hasar yapmadan açarak çıktığının tespit edildiğini açıkladı.

Suçlarını itiraf ettiler...

Polis Memuru Erman Sennaroğlu, zanlı O.T ile A.C’nın  mesele ile ilgili olarak 9 Ekim tarihinde Mağusa’da tespit edilerek tutuklandıklarını belirterek, zanlıların gönüllü ifade vererek suçlarını itiraf ettiklerini söyledi. “Tamel Market” isimli iş yerinden sirkat edilen 1 adet şampuan ve 3 çift erkek çorabının zanlı O.T’in tasarrufunda bulunarak emare alındığını belirten Sennaroğlu, aranan emarelerin olduğunu açıkladı. Sennaroğlu, bölgede meydana gelen faili meçhul birçok “Dükkan açma” ve “Sirkat” suçlarının olduğunu belirterek, bununla ilgili incelenmesi gereken kamera görüntülerinin olduğunu ve zanlıların bu suçlarla bağlantısının olup olmadığının araştırılması gerektiğini söyledi. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Sennaroğlu, zanlıların 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

3’er gün tutuklu kalacaklar...

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Gökhan Asafoğulları, zanlı O.T ile A.C’nin tahkikat maksatları bakımından 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

 

 

 

 

Bu haber toplam 1439 defa okunmuştur
Etiketler : ,