1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. HIRSIZLAR iş başında
HIRSIZLAR iş başında

HIRSIZLAR iş başında

Polisiye haberler…

A+A-

Lefkoşa’da bir evden, Karaoğlanoğlu’nda bir otel odasından ve Gönyeli’de bir iş yerinden hırsızlık yapıldı. Hırsızlık olaylarının ikisiyle ilgili iki kişi tutuklandı.

Polis’ten yapılan açıklamaya göre, Lefkoşa Taşkınköy’de, Emine Aydınıoğlu’na ait ikametgahın penceresi açılarak muhtelif ziynet eşyası ile 14.600 TL, 600 Euro ve 1.000 Stg çalındı. Hırsızlık önceki akşam 20.00-21.30 saatleri arasında yapıldı.
Karaoğlanoğlu'nda faaliyet gösteren bir otelde ise müşteri olarak kalan Tafakori Fırooz’ye ait odanın kapısını açarak içeriye giren ve 15.000 USD ve 1500 Euro nakit para çalan A.D.E (E-45) tutuklandı.
Gönyeli Yenikent’te faaliyet gösteren “Mado” isimli işyerinin penceresini açarak içeriye giren ve bir adet dizüstü bilgisayar çalan K.G. (E-19) de tutuklandı.
Geçtiğimiz geceki hırsızlıkla ilgili yapılan ileri soruşturmada, Ekim ayı içerisinde, aynı iş yerinden iki ayrı tarihte, diyaliz hastalarına yardım için bulunan yardım kutusu içerisinden miktarı henüz tespit edilemeyen paralar ile toplam yedi tepsi burma baklavanın da aynı kişi tarafından çalındığı tespit edildi.

Evde ölüm

Karşıyaka’da önceki sabah, Neil Diment (E-62) kaldığı evde aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirdi.

Kanunsuz uyuşturucu maddde ve gümrüksüz mal tasarrufu

Gazimağusa Gülseren Bölgesi Yıldız Sokak’ta telle çevrili ağaçlık alan içerisinde, gümrüksüz olarak atılı vaziyette 10 kutu (toplam 5000 paket) “Jinling” marka sigara bulundu.
Önceki gün saat 21:30 sıralarında bulunan sigaralarla ilgili olarak yürütülen soruşturma neticesinde olayla ilgisi olduğuna inanılan M.E.(E-29) tutuklandı. M.E’nin Gazimağusada’ki ikametgahında yapılan aramada ise yaklaşık bir gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu. Polis olaylarla ilgili soruşturmalarına devam ediyor.
(tak)

Bu haber toplam 1246 defa okunmuştur