1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Hırsız güvenlik kamerasına yakalandı.
 Hırsız güvenlik kamerasına yakalandı.

Hırsız güvenlik kamerasına yakalandı.

Mağusa’da Hasan Caner’e ait İnciraltı Mezze &Kebap Restoran’a giren hırsız güvenlik kamerasına yakalandı. Hırsız görüntülerde bir laptop ve bir miktar para çalarken görülüyor

A+A-

 

Levent ÖZDAĞ

Mağusa’da Hasan Caner’in sahibi olduğu İnciraltı Mezze &Kebap Restoran’a giren hırsız güvenlik kamerasına yakalandı. Hasan Caner görüntüleri kişisel sosyal medya hesabı üzerinden paylaşırken hırsızın yaptıkları saniye saniye görüntülendi.

YENİDÜZEN’e konuşan Hasan Caner, olayın Cumartesi gecesi sabaha karşı 03:35’de olduğunu söyledi. Caner iş yerinden bir Laptop ve bir miktar para çalındığını belirterek Mağusa Kaleiçi’nde bu tür hırsızlık olaylarının arttığını ifade etti. 5-6 kez bölgede hırsızlık olayının olduğunu kaydeden Caner, iş yerine giren şahsı bölge halkının bildiğini ve kısa sürede yakalanmasını istedi. Kaleiçi bölgesinin çok sorunları olduğunu belirten Caner, polisin daha çok devriye atarak bu tür olayların önüne geçebileceğini söyledi. Caner hırsızın büyük ihtimalle yemek için iş yerine girdiğini ve alabildiğini alarak hızla olay yerinden uzaklaştığını belirtti. Polisin olay ile ilgili soruşturmasının devam ettiğini söyleyen Hasan Caner en kısa sürede polisin hırsızı bulacağına inandığını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 2039 defa okunmuştur