1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. HİLMİ ÇELEBİOĞLU YAŞAMINI YİTİRDİ
HİLMİ ÇELEBİOĞLU YAŞAMINI YİTİRDİ

HİLMİ ÇELEBİOĞLU YAŞAMINI YİTİRDİ

Bu sabah Lefkoşa - Girne Anayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan 24 yaşındaki Hilmi Çelebioğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi...

A+A-

SON DAKİKA

SAAT: 15.20

Bu sabah Lefkoşa - Girne Anayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan 24 yaşındaki Hilmi Çelebioğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Kazada yaralanan Sercan Hallaç yoğun bakım servisinde, Yasin Er ile Şahin Sevimli ise acil serviste müşahede altında tutuluyor. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

 


Lefkoşa - Girne anayolu üzerinde bu sabah meydana gelen trafik kazasında karşı şeride geçen araç o şeritte seyreden bir araçla çarpışmıtı.

İki aracın yüzyüze çarpıştığı korkunç kazada ağır yaralanan iki kişiden biri olan 24 yaşındaki Hilmi Çelebioğlu yaşamını yitirirken,  Sercan Hallaç'ın tedavisnin de yoğum bakımda sürdüğü ifade edildi.

Kazada yaralanan Yasin Er ve Şahin Sevimli  de  müşahade altında tutuluyor.

YENİDÜZEN'e konuşan Lefkoşa Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Sonuç Büyük, ağır yaralanan Hilmi Çelebioğlu’nun bilinci kapalı şekilde hastaneye kaldırılarak, ameliyata alındığını belirtmişti.

Büyük, aynı araçta bulunan Sercan Hallaç’ın sağlık durumunun Çelebioğlu’na göre daha iyi olduğunu dile getirerek, iç organ yaralanması nedeniyle ameliyata alındığını aktarmıştı..

Ayrıca Büyük, Yasin Er ve Şahin Sevimli’nin ise vücutlarındaki sıyrık ve kesiklere müdahale edildiğini dile getirerek, her iki ismin de acil serviste gözlem altında olduğunu ifade etti.

Kaza nasıl oldu?

Polis Basın Subaylığından alınan bilgiye göre bugün saat 09:40 sıralarında, Lefkoşa – Girne Anayolu Lavinium önlerinde, Girne istikametine doğru seyreden Yasin ER (E-28) yönetimindeki KS 824 plakalı araç orta refüje çarpıp karşı şeride geçerek karşı istikametten gelmekte olan Hilmi Çelebioğlu (E-24) yönetimindeki HC 688 plakalı araçla çarpıştı. Kaza sonucu ikisi ağır olmak üzere toplam 4 kişi yaralandı. Kaza sonucu yaralanan her iki araç sürücüsü ile KS 824 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Şahin Sevimli (E-29) ve HC 688 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Sercan Hallaç (E-23) Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde kaldırıldı.Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

k1-131.jpg

Polis ve itfaiye ekipleri olay yerinde

k2-113.jpg

k3-060.jpg

k4-028.jpg

k5-009.jpg

 

 

Fotoğraflar Dila Şimşek

 

 

 

 

Bu haber toplam 51271 defa okunmuştur
İlgili Haberler