1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. “Hesabınızı kitabınızı yapmadınızsa neden söz verdiniz?”
“Hesabınızı kitabınızı yapmadınızsa neden söz verdiniz?”

“Hesabınızı kitabınızı yapmadınızsa neden söz verdiniz?”

“Hesabınızı kitabınızı yapmadınızsa neden söz verdiniz? Söz verirken hesabınızı kitabınızı yaptıysanız bugün neden bu sözün arkasında durmuyorsunuz? Hükumet ciddiyetine ilişkin bu sorular önemsiz mi?”

A+A-

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman EL-SEN'in grevi ile ilgili konuştu, “Hükumetin sendikayla imzaladığı protokolde 45 gün içerisinde sonuçlandırma sözü vermesine ve bunun üzerinden 80 gün geçmiş olmasına karşın sözünü tutmaması kabul edilebilir mi?” diye sordu.

Sendika ile bir uzlaşı ortaya koyan ve bu uzlaşıya uymayan hükümete yüklenen Erhürman “Hesabınızı kitabınızı yapmadınızsa neden söz verdiniz? Söz verirken hesabınızı kitabınızı yaptıysanız bugün neden bu sözün arkasında durmuyorsunuz?” dedi.

İşte Erhürman’ın sosyal medya paylaşımı:

"Grevden önce başka eylem türleri gündeme gelmeli miydi? Grevin sebepleri topluma daha iyi anlatılmalı mıydı? Bunlar elbette üzerinde konuşulabilecek sorular. Peki hükumetin sendikayla imzaladığı protokolde 45 gün içerisinde sonuçlandırma sözü vermesine ve bunun üzerinden 80 gün geçmiş olmasına karşın sözünü tutmaması kabul edilebilir mi? Hesabınızı kitabınızı yapmadınızsa neden söz verdiniz? Söz verirken hesabınızı kitabınızı yaptıysanız bugün neden bu sözün arkasında durmuyorsunuz? Hükumet ciddiyetine ilişkin bu sorular önemsiz mi?"

Bu haber toplam 2087 defa okunmuştur