1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Herhangi bir olaya karşışmadık”
 “Herhangi bir olaya karşışmadık”

“Herhangi bir olaya karşışmadık”

Boğaziçi Spor Kulübü, haftasonu olaylara sahne olan Yılmazköy maçı ile ilgili bir açıklama yaptı

A+A-

Haftasonu Görneç Üç Şehitler Stadı’nda oynanan Yükselme Ligi Play-off ikinci tur karşılaşması ile İkinci Lig’e yükselen Boğaziçi Spor Kulübü yaptığı açıklamada karşılaşmada herhangi bir saha olayına karışmadıklarını belirtti. Boğaziçi, sahaya verilen hasarı kendilerinin vermediğini, kendileri tarafından verilen bir hasarın olması halinde karşılamaya hazır oldukları belirtildi.

Açıklama
Yılmazköy ile oynanan Yükselme İkinci Lig Play-off ikinci tur karşılaşmasını uzatmalarda bulduğu golle 3-2 kazanarak İkinci Lig’e yükselen Boğaziçi’nden yapılan açıklama şu şekilde:
“02/08/2015 tarihinde Görneç Üç Şehitler Stadı’nda oynanan, Boğaziçi SK ve Yılmazköy SK müsabakası sırasında saha içinde rakip takımın çıkardığı bir kısım olaylara, kulübümüz oyuncuları hiçbir şekilde karışmamıştır. Müsabaka sona erdikten sonra hakemler soyunma odasına gittikten sonra, saha görevlisi tarafından kapıların açılması üzerine Boğaziçi taraftarları, kendi oyuncuları ile şampiyonluklarını kutlamak için sahaya girmişlerdir. Bu arada  Yılmazköy SK taraftarları ve sporcuları hakeme yönelik tepkilerini göstermek için önce yedek kulübelerini tekmelemeye ve yumruklamaya, çöp bidonlarını devirerek etrafa saçılan su şişelerini tekmeleyerek hakem odalarına doğru koştukları orada olan herkes tarafından görülmüştür.

“Soyunma odamızda hasar olmamıştır”
“Ayrıca Görneç sahasındaki meydana gelen zararın, Yılmazköy SK taraftarları ve sporcuları tarafından kendi soyunma odaları ve hakem odalarının camlarını  kırmak suretiyle ortaya çıkmıştır. Bu sebeple Boğaziçi SK soyunma odalarında hiçbir hasar meydana gelmemiş olup eğer yetkililer tarafından böyle bir hasar tespit edilmişse kulübümüz bunu karşılamaya hazırdır.

Ayrıca şampiyonluk kutlamaları bittikten sonra Boğaziçi SK seyircileri otobüslere binerken, Yılmazköy SK seyircilerini taşıyan minibüsteki bir bayan seyircinin, Boğaziçi SK bayan seyircilerine ağza alınamayacak küfürler edip ortamı iyice gerdikten sonra çıkan kargaşada minibüsün yan camı kırılmıştır.

Bu sebeple yukarıda açıklananlar doğrultusunda Boğaziçi SK’nün, yazılı basında çıktığı gibi herhangi bir saha içi veya hakemlere yönelik olaylara adı karışmamıştır. Tüm kamuoyuna duyurulur”

Bu haber toplam 2099 defa okunmuştur