1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Her türlü işbirliğine hazırız”
 “Her türlü işbirliğine hazırız”

“Her türlü işbirliğine hazırız”

Bülent Kılıçoğlu başkanlığındaki KTSYD heyeti TSYD başkanı Oğuz Tongsir ile görüştü. Tongsir ortak çalışmalar başlatılmasına hazır olduklarını belirtti

A+A-

 

11 Temmuz tarihinde göreve gelen Bülent Kılıçoğlu başkanlığındaki Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği'nden (KTSYD) dört kişilik bir heyet ilk yurtdışı ziyaretini Türkiye Spor Yazarları Derneği'ne (TSYD) gerçekleştirdi.
Dernek Başkanı Bülent Kılıçoğlu, Asbaşkan Çelen Oben, Genel Sekreter Levent Tezel ve Dış İlişkiler Sorumlusu Gökmen Bolkan'dan oluşan heyet TSYD başkanı Oğuz Tongsir tarafından TSYD'nin Levent'teki genel merkezinde karşılandı. Tongsir, KTSYD heyetinin gerçekleştirdiği ziyarette her türlü işbirliğine hazır olduklarını söyledi.

Ortak projeler hayata geçirilecek
Taraflar arasında gerçekleştirilen görüşmede her iki derneğin ilişkilerinin daha da ileri götürülmesi için karşılıklı öneriler ortaya kondu ve yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeler masaya yatırıldı.

Kılıçoğlu: Ortak projelerimiz olmalı
KTSYD Başkanı Bülent Kılıçoğlu iki derneğin Kuzey Kıbrıs'ta birlikte hayata geçirebileceği ve tüm üyelerin ortak kullanımına açık olacak sosyal bir tesis üzerinde fikir alış verişi yapıldı. Kılıçoğlu projenin hayata geçirilmesi için çalışma başlatılması, olanakların araştırılmasının bu ziyaretin önemli amaçlarından bir tanesi olduğunu vurguladı.  Kılıçoğlu ayrıca TSYD tarafından gerçekleştirilen her türlü faaliyetten,  daha fazla KTSYD üyesinin yararlanması, TSYD'nin Türkiye genelindeki sosyal tesislerinin KTSYD üyelerine açık olması gibi konulara da değindi. Kılıçoğlu AIPS' e üyelik konusunda da Tongsir'e içinde bulunulan durum hakkında bilgi verdi.

Tongsir: Her türlü işbirliğine hazırız
TSYD Başkanı Oğuz Tongsir de KTSYD ile her türlü işbirliğine hazır olduklarını vurguladı. Tongsir, her iki derneğin kardeşlik ilişkileri çerçevesinde birlikte hareket etmesinin önemine vurgu yaparak KTSYD Başkanı Kılıçoğlu'nun belirttiği tüm konularda ortak çalışmalar başlatılmasına hazır olduklarını söyledi. Görüşmenin sonunda Kılıçoğlu,  Tongsir'e plaket takdiminde bulundu ve TSYD tesisleri gezildi.

Bu haber toplam 1427 defa okunmuştur