1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Her şey Hüseyin için!
Her şey Hüseyin için!

Her şey Hüseyin için!

‘Cushing Sendrom’ hastalığı nedeniyle Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Dahiliye Servisi’nde tedavi gören 33 yaşındaki Hüseyin Luricinalı için dün akşam yardım kampanyası düzenlendi.

A+A-

Levent ÖZDAĞ

‘Cushing Sendrom’ hastalığı nedeniyle Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Dahiliye Servisi’nde tedavi gören 33 yaşındaki Hüseyin Luricinalı için dün akşam yardım kampanyası düzenlendi. Lefkoşa Anayasa Bar’da gerçekleşen etkinliğe Luricinalı’nın çok sayıda arkadaşı katılarak destek oldu. Hüseyin Luricinalı’nın yakın dostları olan ‘Hells Angels Cyprus MC’ motosiklet kulübünün organizasyonluğu üstlendiği gecede Anayasa Bar’da alkollü, alkolsüz satılan her ürünün ücreti tedavisi için kullanılacak. Gecede 9 bin 174TL toplandı.

Tedavi Perşembe gün başlayacak
Öte yandan kas sistemi, böbrekleri ve gözleriyle ilgili sıkıntı yaşayan Luricinalı’yı tedavi etmesi istenen doktorun Perşembe günü Güney Kıbrıs’a geleceği ve tetkiklerin yapılması için saat 14:00’da randevu verdiği belirtildi.

Bağış toplanmaya devam ediliyor
Bu arada Luricinalı’nın tedavisi için ailesi ve sevenleri bağış toplamaya devam ediyor.
Luricinalı’ya yardım etmek isteyen isteyenlerin Türk Bankası’nda Hüseyin Luricinalı ve Cesen Luricinalı’ya ait 2000075262 nolu ortak hesaba bağışta bulunabileceği belirtildi.

Bu haber toplam 4573 defa okunmuştur