1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Henüz her şey bitmedi”
“Henüz her şey bitmedi”

“Henüz her şey bitmedi”

Yeniboğaziçi ve Çetinkaya galibiyetleri ile çıkışa geçen Cihangir’de gözler Mağusa Türk Gücü maçına çevrildi. Teknik direktör Mehmetali Özgürgün çıkışı takımın sistemini ve kondisyon gücünü kazanmaya başlamasına bağlarken henüz her şeyin bitmediğini dile

A+A-

Necmi Belge

K-Pet Süper Lig’de, son iki haftada Yeniboğaziçi ve Çetinkaya galibiyetlerinin ardından çıkışa geçen Cihangir, gözünü bu hafta kendi sahasında oynayacağı Mağusa Türk Gücü maçına çevirdi. Konu ile ilgili olarak, YeniDüzen’e konuşan Cihangir Teknik Direktörü Mehmetali Özgürgün, son haftalardaki başarılarını, takımının hem sitemini bulmasına, hem de kondisyon ve gücünü kazanmaya başlamasına bağladı. Özgürgün elde edilen iki galibiyete rağmen henüz herşeyin bitmediğini dile getirdi.

“Y.Boğaziçi galibiyeti özgüven verdi”
Yeniboğaziçi maçını kazanmalarının, takıma özgüven kazandırdığını ifade eden Özgürgün, Çetinkaya karşısında özellikle Sherman’ın ayrılmasından sonra, rakiplerinin moral motivasyonun bozulmasının işlerine yaradığını belirtti. Ancak, bu iki galibiyetle her şeyin bitmediğinin altını çizen Özgürgün bu hafta, kendi sahalarında Mağusa Türk Gücü ile zor bir maça çıkacaklarını anımsattı.

“MTG moral buldu”
Mağusa Türk Gücü’nün, geçtiğimiz hafta kendi sahasında galip geldiğini ifade eden Özgürgün, rakiplerinin moral motivasyonunun üst düzeyde olduğunu ileri sürdü. Mağusa Türk Gücü maçında galibiyetten başka bir şey düşünmediklerini, sakat veya cezalı futbolcuları olmadığını dile getiren Özgürgün, MTG’nin iyi bir kardosunun olmasına karşılık kendilerinin de iyi bir kadrosu olduğunun altını çizdi. MTG maçını kazanmak için her şeylerini ortaya koyacaklarını belirten Özgürgün, hedeflerinin üç puan olduğunu söyledi.
Özgürgün, ilk yarının son maçı olan MTG maçını kazanmaları halinde, puan sıralmasında rakiplerinini üzerine çıkacaklarını ve en kötü olasılıkla ilk yarıyı 10. sırada tamamlayacaklarını ileri sürdü.

Defans ve ortasahaya takviye
Devreyi tamamladıktan sonra, ikinci yarı için planlama yapacaklarını  açıklayan Özgürügün, biri defans, diğeri orta saha olmak üzere, en az iki futbolcu transfer etmeyi düşündüklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1203 defa okunmuştur