“Hentbolu sevdirmeye çalışıyoruz”

“Hentbolu sevdirmeye çalışıyoruz”

Yenidüzen Gazetesi Geleneksel Yılın Spor Ödülleri’nde ‘Yılın Antrenörü’ kategorisinde birinci gelen Turgut Karamanoğlu düşüncelerini aktardı.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Yenidüzen Gazetesi Geleneksel Yılın Spor Ödülleri’nde bu yıl ‘Yılın Antrenörü’ kategorisinde birinci gelen Hentbol Antrenörü Turgut Karamanoğlu, düşüncelerini aktardı.

 

“Hentbolu insanlara sevdirmek bizim boynumuzun borcudur”

Turgut Karamanoğlu, hedefinin önümüzdeki yıllarda daha iyi yerlerde olmak ve bu başarıyı devam ettirmek olduğunu söyledi. Karamanoğlu; “Hentbol federasyonunun bizlere tanıyacağı imkanlar doğrultusunda hentbolu insanlara sevdirmek ve hentbolun gelişiminde katkıda bulunmaya özelde kendim, genelde ise hentbol camiası olarak devam edeceğiz. Bu bizim boynumuzun borcudur Böylesi çalışmalar yapmak ülke sporuna da katkı sağlamaktadır” dedi.   

 

“Yenidüzen Gazetesi’ne çok teşekkür ediyorum”

Yenidüzen Gazetesi Geleneksel Yılın Spor Ödülleri’nde bu yıl ‘Yılın Antrenörü’ kategorisinde birinci gelen Karamanoğlu, Yenidüzen Gazetesi’ne de teşekkürlerini sundu. Karamanoğlu; “Yenidüzen Gazetesi’nin ülke sporuna verdiği önem çok büyüktür. Böylesi bir geleneksel bir kampanyayı insanlara kabul ettirmesi ve böyle bir çalışma yapması spora verdiği değeri kanıtlamaktadır. Bu yüzden Yenidüzen Gazetesi’ne çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Bu haber toplam 1760 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.