1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Hentbolda lig şekilleniyor
Hentbolda lig şekilleniyor

Hentbolda lig şekilleniyor

KKTC Hentbol Federasyonu’nun organize ettiği 2014-2015 Hentbol Sezonu Gençler Ligi önceki akşam oynanan üç karşılaşma ile devam etti.

A+A-

Eren ŞİŞİK

KKTC Hentbol Federasyonu’nun organize ettiği 2014-2015 Hentbol Sezonu Gençler Ligi önceki akşam oynanan üç karşılaşma ile devam etti. Genç Kadınlar Ligi’nde oynanan karşılaşmada alt sıralarda mücadele eden iki ekibin karşılaşmasında ligin iki puansız ekibi Şahlan Spor, Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) karşısında sahadan 39-7 galip ayrıldı.

Şahlan’dan ilk galibiyet
Henüz çok genç bir ekibe sahip olan DAÜ takımı karşısında rahat bir karşılaşma çıkaran ve salondan galibiyetle ayrılan Şahlan Spor takımı maçta aldığı galibiyetle ligde oynadığı ikinci karşılaşmada galibiyetle tanışmış oldu.

MGA’nın zirve inadı
Genç Erkekler Ligi’nde de geçtiğimiz gün zevkli maçlar oynandı. Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada ligin şampiyonluk adaylarından Mağusa Gelişim Akademisi (MGA), Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) karşısında sahadan 34-17’lik galibiyetle ayrıldı. Karşılaşma boyunca üstün bir oyun sergileyen MGA takımı güçlü rakibi karşısından galip ayrılarak şampiyonluk yolunda gövde gösterisi yaptı.

Yükseliş takipte
Lefkoşa’da oynanan bir diğer karşılaşmada ise zirve mücadelesi veren Yükseliş, Darbaz karşısında rahat bir galibiyet elde etti ve sahadan 31-12 galip ayrılmasını bildi. Darbaz’a göre daha tecrübeli oyunculara sahip olan Yükseliş takımı özellikle Serdar, Oğuzalp ve Berkem’in etkili oyunlarıyla karşılaşmadan üstün ayrılan taraf olmayı başardı.

Bu haber toplam 1255 defa okunmuştur