Hentbolda duyarlı işbirliği

Hentbolda duyarlı işbirliği

Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu, Hentbol Federasyonu ile işbirliği anlaşması yaparak tüm sezon boyunca bu alanda farkındalık yaratmak ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için çeşitli faaliyetlerde bulunacak.

A+A-

Komisyon bu anlamda Hentbol Federasyonu’nun tüm liglerinde yer alacak takımların formalarına logosunu koyacak ve maçlarda uyuşturucuya karşı mücadele anlamında mesajlar verilecek.

Konu hakkında detaylı bilgilendirme ve açıklama yarın düzenlenecek basın toplantısı ile yapılacak. KKTC Hentbol Federasyonu Başkanı Bahadır Ayhan, Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği merkezinde saat 16.00’da başlayacak basın toplantısın tüm basın mensuplarını davet ederek kulüplere de katılım çağrısı yaptı.

 

Antrenörlere ikinci kez seminer

KKTC Hentbol Federasyonu yeni sezon öncesi antrenörlere yönelik katılmakla zorunlu oldukları eğitim seminerlerinin ikincisini düzenliyor. 2018-2019 Hentbol sezonunda görev yapacak olan hentbol antrenörlerinin katılmakla zorunlu oldukları bu antrenör gelişim seminerlerinin ilki 16 Eylül Pazar günü Lapta’da yapılmıştı ve ikinci zorunlu antrenör gelişim semineri yarın düzenlenecek.

Hentbol Federasyonu lokalinde saat 18.00’da başlayacak eğitim seminerinde Musa Oytun, “Temel Hentbol Öğretim Modeli”, Simay Kanan ise “Yaş Gruplarının Gelişimi ve Ölçümleri” konularında bilgiler aktaracak.

 

Olağanüstü genel kurul yapılıyor

KKTC Hentbol Federasyonu’nun tüzük değişikliği ile ilgili olağanüstü genel kurulu cuma günü gerçekleştirecek. Federasyon açısından tarihi bir öneme sahip olan tüzük değişikliği ile ilgili genel kurulda, Federasyon Başkanı Bahadır Ayhan, göreve seçildikten sonra yaptığı açıklamasında belirttiği gibi, federasyonun daha çağdaş ve modern bir tüzüğe sahip olması için yaptığı çalışmalar neticesinde hazırlanan tüzüğü üyelerin onayına sunacak.

KKTC Hentbol Federasyonu’nda gerçekleşecek tüzük değişikliği ile ilgili olağanüstü genel kurul saat 18.30’da başlayacak.

Bu haber toplam 1921 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.