1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Hentbolcular Danimarka’yı geçemedi
Hentbolcular Danimarka’yı geçemedi

Hentbolcular Danimarka’yı geçemedi

Rize’de düzenlenen Uluslararası Hentbol Turnuvası’na katılan KKTC Büyük Kadın Federasyon Karması Danimarka ekibi Skanderborg’a 42-10 mağlup oldu

A+A-

KKTC Hentbol Federasyonu Büyük Kadın Federasyon Karması Ardeşen Spor Kulübü tarafından Rize'de düzenlenen Uluslararası Hentbol Turnuvası'nda mücadelesine devam ediyor. Karmamız dün Danimarka'nın Skanderborg takımıyla karşı karşıya geldi. Güçlü rakibi karşısında sahadan 42-10 mağlup ayrılan federasyon karmamız 3'üncü maçını bugün Türkiye Kadınlar Süper Ligi'nin kuvvetli ekibi Trabzon Zağnos ile yapacak.

Sosyal etkinlikler yapılıyor
Turnuva kapsamında maçlar dışında sosyal aktivitelerle de karma oyuncularımızın motivasyon seviyesi yükseltilmeye çalışılıyor. Geçtiğimiz gün Rafting ve Zipline ile eğlenceli dakikalar yaşayan karmamıza İl Özel İdare Müdürü ve ayni zamanda Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Onursal Başkanı Dursun Yaşaroğlu tarafından akşam yemeği organize edildi. Yemekte kafilemize hitaben konuşan Yaşaroğlu, Ardeşen olarak her zaman KKTC hentboluna katkı yapmaya çalışacaklarını ifade etti. Rize, Fındıklı ve Ardeşen'i de gezme olanağı yaşayan karmamızla yakından ilgilenen Yaşaroğlu'na KKTC Hentbol Federasyonu Başkanı Ozan Beysan da ilgisinden ve desteğinden ötürü teşekkür etti.

Bu haber toplam 1558 defa okunmuştur