1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Hentbol tutkusuna ‘NEFES’ oldular
Hentbol tutkusuna ‘NEFES’ oldular

Hentbol tutkusuna ‘NEFES’ oldular

Bu yıl ilk kez düzenlenen Hentbol KTSYD Kupası, Nefes Demirpençe için oynandı

A+A-

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği ile Hentbol Federasyonu, önemli bir işbirliğine imza attı.

Bu yıl ilk kez düzenlenen ve tüm gelirinin 6 yaşındaki Nefes Demirpençe’ye bağışlanması kararlaştırılan Hentbol KTSYD Kupası’nda final karşılaşmaları renkli görüntülere sahne oldu.

YDÜ ÇİFTE ŞAMPİYON

Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen final karşılaşmalarını kalabalık bir seyirci topluluğu takip etti. Kadınlar ve erkekler finalinde rakibi Doğu Akdeniz Üniversitesi’ni (DAÜ) mağlup eden Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ)  kupaya uzanan taraf oldu.

FİNALLERE BÜYÜK İLGİ

Gerek eleme, yarı final karşılaşmalarında, gerekse final gününde salonda gerçekleşen bilet satışlarına karşılaşmaları takip etmeye gelen sporseverler büyük ilgi gösterdi. Finalde yer alan takımların oyuncuları küçük Nefes Demirpençe’ye aldıkları hediyeleri takdim ederken, bu yıl ilk kez liglerde mücadele edecek olan KKTC Fenerbahçeliler Derneği de Nefes’e forma hediye etti.

“BUGÜN HEPİMİZ TEK NEFES’İZ”

Kadınlar finalinde yer alan ekipler finale “Bugün hepimiz el eleyiz. Bugün hepimiz tek NEFES’iz” yazılı pankartla çıkarken, erkek takımlar “Hentbol tutkumuza bir Nefes de siz olun” yazılı pankart ile parke zemine çıktı. Her iki finalde de YDÜ rakibi DAÜ’yü yenerek şampiyon oldu.

KUPALARI NEFES VERDİ

Karşılaşmaların ardından düzenlenen ödül töreninde sporcular Nefes’e büyük ilgi gösterdi. Oyunculara turnuvaya koydukları katkılardan dolayı birer katılım belgesi verilirken, şampiyon takımlara kupalarını Nefes Demirpençe takdim etti.

 

Bu haber toplam 2248 defa okunmuştur
Etiketler : , ,
Adres Kıbrıs 309 Sayısı

Adres Kıbrıs 309 Sayısı