1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Hedefler farklı, amaç aynı
Hedefler farklı, amaç aynı

Hedefler farklı, amaç aynı

Süper Lig’de son beş haftaya girilirken lider Çetinkaya, cumartesi günü Mağusa Türk Gücü’ne konuk olacak.

A+A-

Son iki haftada kaybettiği kritik puanlarla son beş haftaya sıkıntılı giren Mağusa Türk Gücü, cumartesi günü en yakın rakibi Yenicami’nin dört puan önünde olmasına karşın şampiyonluk yarışında henüz rahatlayamayan Çetinkaya’yı konuk edecek
Kaya Emiroğlu
Süper Lig’de son beş haftaya girilirken lider Çetinkaya, cumartesi günü Mağusa Türk Gücü’ne konuk olacak. Canbulat Stadı’ndaki maç öncesinde sarı kırmızılı ekipte hafif sakatlıkları bulunan bir-iki oyuncu dışında sorun bulunmuyor.

Altay: “Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok”
Çetinkaya Teknik Direktörü Turan Altay, MTG maçı için “Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok” ifadesini kullandı. En yakın rakipleri Yenicami’nin dört puan önünde lider durumda bulunduklarını hatırlatan Altay, buna karşılık MTG ve gece oynayacakları Küçük Kaymaklı maçlarından galip ayrılmaları halinde şampiyonluğa çok yakın duruma geleceklerine işaret etti. “Bu iki maçı kazanmamız halinde şampiyon olacağımıza inanıyoruz. En yakın rakibimizin de önemli ve zor maçları var. Bundan dolayı bu iki maçın önemi bizim için çok fazla” ifadelerini kullandı. Sarı kırmızılılarda hafif sakatlıkları bulunan bir-iki oyuncu dışında sorun gözükmüyor. Takım son antrenmanını bugün Gönyeli Stadı’nda sentetik zeminde yapacak. Yarın gece ise bir sporcu toplantısı da gerçekleştirilecek.

Ogan: “Bütün avantajlarımızı yitirdik”
En yakın rakibi Yenicami’nin dört puan önünde olmasına karşın şampiyonluk yarışında henüz rahatlayamayan Çetinkaya’yı konuk edecek olan MTG ise son iki haftada kaybettiği kritik puanlarla son beş haftaya sıkıntılı giriyor. Kaleci Fikri’nin cezası bu hafta sona ereceği için Çetinkaya maçında da yer alamayacak olması ve sakatlıkları bulunan oyuncular sarı yeşillileri düşündürüyor. Takım Teknik Direktörü Ahmet Ogan, sıralamada istedikleri yerde olmadıklarını, son iki haftada kaybettikleri puanlarla önemli avantaj yitirdiklerini vurguladı. Ogan şunları söyledi:
“İki haftadır önemli puanları kaçırdık. Rakiplerin puan kaybetmesiyle play-out’un dışındayız. Ancak puansal olarak istediğimiz noktada değiliz. Küçük Kaymaklı maçında erken geriye düştük. 90 dakika boyunca takımın iyi direnç göstermesi ve organize pozisyonlar bulmamız fizik kondisyon yönünden iyi olduğumuzu gösterdi. Bu sevindirici bir durum. Kalan beş haftada hata yapmamamız gerekiyor. Telafisi yok. Çetinkaya’nın gücü belli. Ligin en iyi takımlarından biri. Ancak bu maçtan puan veya puanlar kazanmak zorundayız. İlk devrede de kafa kafaya oynamıştık. Ancak hakem hatalarından dolayı maçı kaybettik. Hakem hatalarıyla kayıplar yaşadığımız maçların maalesef zirveye oynayan takımlar karşısındaki maçlar olması düşündürücüdür.”

Bu haber toplam 1526 defa okunmuştur
Etiketler : ,