1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Hedeflediğimiz noktadayız”
“Hedeflediğimiz noktadayız”

“Hedeflediğimiz noktadayız”

K-Pet Birinci Lig’in ilk yarısında 35 puanla yenilgisiz lider olarak kapatan Türk Ocağı’nda Teknik Direktör Hasan Topaloğlu ilk devrede hedefledikleri noktada olduklarını, aldıkları sonuçlar ve oynadıkları futbol ile bunu hak ettiklerini söyledi

A+A-

Necmi Belge

K-Pet Birinci Lig’e  şampiyonluk parolası ile Girne’nin köklü takımlarından Türk Ocağı, sezonun ilk yarısını 35 puanla yenilgisiz lider olarak kapadı.
İki sezondur Türk Ocağı’nı çalıştıran teknik direktör Hasan Topaloğlu,  sezon başında yola şampiyonluk parolasıyla çıktıklarını, ilk devrede hedefledikleri noktada olduklarını, aldıkları  sonuçlar ve oynadıkları futbol ile bunu hak ettiklerini düşündüğünü söyledi.
Özellikle, 13 haftalık ilk periyodda çok ağır sakatlıklar ve eksikler vermelerine rağmen, yollarından şaşmadıklarını belirten Topaloğlu, uzun süre kaliteli oyuncularından yararlanamamalarına rağmen, aldıkları sonuçların, bir takım bütünlüğü sağladığını gösterdiğini ileri sürdü.

Topaloğlu: “Henüz her şey bitmedi”
Topaloğlu, bu kadar önemli sakatları olduğu halde sekiz puan farkla yenilgisiz lider olarak ilk yarıyı kapatmalarının kendileri için çok büyük bir başarı olduğunu belirtti.
K-Pet Birinci Lig’in ikinci devresinde aynı ciddiyette ve aynı hedefle yollarına devam etmeleri  gerektiğinin altını çizen Topaloğlu, henüz kendileri için hiçbir şeyin bitmediğini ve derenin altından daha çok sular geçeceğini söyledi.
Bunun bilincinde olarak, devre arasında çok iyi bir hazırlık dönemi geçirerek, ikinci devreye iyi başlamak istediklerini ifade eden Topaloğlu,  zaten hedeflerininin  şampiyonluk olduğunu ve   bunun  için her şeylerini ortaya koymaya devam edeceklerinin altını çizdi.

“Transfer yapılacaksa gelecek yıl için yapılacak”
Transferde bu yıl adına çok fazla bir ihtiyaçları olmadığını ifade eden Topaloğlu,  eğer transfer yapacaklarsa  gelecek yıl adına da bonservisli futbolcuları takıma katmaya çalıştıklarını vurguladı. Bostancı Bağcıl’dan Ertaç’ı renklerine bağladıklarını ifade eden Topaloğlu, Ertaç’ın hem bu sezon, hem de gelecek sezon adına kendilerine  büyük fayda sğlayacağına inandığını belirtirken, spor camiasının da yeni yılını kutladığını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1228 defa okunmuştur