“Hedefimiz, üst sıralara oynamak”

“Hedefimiz, üst sıralara oynamak”

BTM Ligi ekiplerinden Aydınköy, başarıya odaklandı

A+A-

Bu sezon BTM 1. Lig’de mücadele edecek olan Aydınköy’de, yeni sezon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Takımın golcü oyuncularından Şükrü Koçar, düşüncelerini SPORYENİ'ye aktardı. Koçar, geçen sezon kurdukları takımı bozmadıklarını, bu sezon hedeflerinin yine sıralara oynamak olduğunu söyledi.

 

Koçar: “İyi bir ortamımız var”

BTM 1. Lig ekiplerinden Aydınköy’ün golcü oyuncusu Şükrü Koçar, iyi bir ttakım olduklarını ve baaşarılı olacaklarına inandığını söyledi. Koçar; “Çalışmalarımız yoğun bir şekilde geçiyor. Geçen sezonun takımını bozmayıp bir kaç takviyeyle kadromuzu güçlendirdik. Takım içinde güzel bir aile ortamımız  var. Yetenekli  ve kaliteli futbolculara sahibiz. Çok çalışarak ligde gelebileceğimiz en iyi yerlere gelmek istiyoruz. Cengiz hocamızın da dediği gibi, hedefimiz zirveye oynamak. Bunu hep birlikte başaracağız” şeklinde konuştu.

 

Geçen sezon terfi etmişti

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Terfi Müsabakaları (BTM) Ligi 7’nci grubu’nda mücadele eden Aydınköy, Sezonun son maçında en büyük rakibi Akçay ile sahasında final maçı oynamış ve maçı kaybetmişti. Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun (KTFF) sonraki süreçte 2’nci gelen takımların da bir üst lige terfi etmesini kararlaştırmasıyla Aydınköy, bir üst lige terfi etmiş oldu.

Bu haber toplam 2364 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.