1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Hedefimiz şampiyonluk”
“Hedefimiz şampiyonluk”

“Hedefimiz şampiyonluk”

Taşkınköy Spor Kulübü Darts Takımı oyuncusu Börte Barlasoğlu yeni sezonu şampiyon olarak tamamlamak istediklerini söyledi

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Taşkınköy SK Darts Takımı yeni sezonda Birinci Lig’de mücadele edecek. Zorlu lig maratonu öncesi takım oyuncularından Börte Barlasoğlu yeni sezonla ilgili görüşlerini aktardı. Barlasoğlu bu sezon kadrolarının Hüseyin Özkızan, Güney Özçevik, Salih Kopça, Tunç Özgürgün, Sercan Demirman, Mustafa Kahvecioğlu ve Ulusan Ilışan’dan oluşan 8 kişi yer aldığını söyledi. Hedeflerinin sezonu şampiyon olarak tamamlamak olduğunu aktaran Barlasoğlu, “Ancak şampiyonluğu alamazsak ilk 3 sırada kendimizi görme hedefindeyiz” açıklamasını yaptı.

“Lig çekişmeli ve zevkli geçecek”
Ligdeki rakiplerini takip ettiklerini ve zor rakipleri olduğunu söyleyen Barlasoğlu “Tüm takımların dengede olması ligi zevkli ve çekişmeli hale getirecek” dedi. Sezon için sponsor sıkıntısı çektiklerini de belirten Barlasoğlu, Travel Point Turizm Acentesi’nin kendilerine destek olacağını söyledi. 11 Kasım’da başlayacak olan ve yaklaşık 3 ay sürecek olan ligde son karşılaşmalarını 24 Şubat 2015’te oynayacaklarını, sıralamada birinci olan takımların bir üst lige çıkacağını söyleyen Barlasoğlu, ligin favori takımlarının kendilerinin yanı sıra K.Kaymaklı, Güzelyurt Darts Birliği ve Hamitköy olduğunu söyledi. “Tecrübeli bir kadromuz bulunmaktadır” diyen Barlasoğlu “Bütün oyuncularımız maç kazandırabilecek kalitede” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Bu haber toplam 1218 defa okunmuştur