1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Hedefim doğrultusunda ilerliyorum”
“Hedefim doğrultusunda ilerliyorum”

“Hedefim doğrultusunda ilerliyorum”

Kariyerini Türkiye’de sürdüren İbrahim Çıdamlı YENİDÜZEN’e özel açıklamalarda bulundu

A+A-

Hüseyin KIRAL - Necmi BELGE

Geçtiğimiz sezon Türkiye Bölgesel Amatör Ligi’nde Kastamonuspor’da forma giyen ve bu takımın TFF 3.Lige yükselmesinde önemli rol oynayan  İbrahim Çıdamlı gelecekle ilgili projelerini YENİDÜZEN’e anlattı.

Futbol kariyerine Türkiye’de devam etme düşüncesinde olan İbrahim Çıdamlı, geçen sezonun kendisi için çok farklı bir sezon olduğunu, her şeyin beklediğinden çok daha iyi geçtiğini, sezonun iyi geçmesinin bu sezon da Türkiye’devam etme kararında büyük etkisi olduğunu söyledi.

“Önceliğim Kastamonu”
Başka kulüplerden de teklif aldığını ifade eden Çıdamlı, öncelikle  kulübü Kastamonu’yu tercih edeceğini ve ilerdeki günlerde de görüşmek üzere Kastamonu’ya gideceğini açıkladı.
Çıdamlı, tatil dönemi olmasına rağmen Kıbrıs’ta antremanlarına devam ettiğini ve hazır bir şekilde Kastamonu’ya gitmek istediğini söyledi.

“En büyük fark profesyonellik”
Türkiye’de kariyerine devam etme kararının ardından, Kuzey Kıbrıs’taki futbolculara da böyle bir atılım için önerilerde bulunan Çıdamlı, en büyük farkın FIFA tarafından tanınmış bir ülkede profesyonel olarak futbola devam etmek olduğunu, Kıbrıs’ta bu işin sadece amatör ve hobi olarak yapıldığını belirtti.

Bundan sonraki kariyerini profesyonel olarak sürdürmek istediğini belirten Çıdamlı, kariyeri boyunca hedefinin hep bu olduğunu ve bu doğrultuda ilerlemeye devam edeceğini dile getirdi. Çıdamlı, bu defa eşi milli voleybolcu Melis Çıdamlı’nın da kendisi ile birlikte Kastomunu’ya gideceğini ve bunun kendisine büyük güç katacağına inandığını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1909 defa okunmuştur