1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Hedef kalıcı olmak
Hedef kalıcı olmak

Hedef kalıcı olmak

Süper Lig’in yeni ekibi Ozanköy, yaptığı ilk çalışma ile yeni sezona merhaba dedi

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’in yeni ekibi Ozanköy, yeni sezon açılışını dün gerçekleştirdiği ilk idmanla birlikte başladı. Kırmızı beyazlılar, Süper Lig’de bu sezon kalıcı olmayı hedefliyor.

Kaşif: “Kalıcı olmak istiyoruz”

Girne ekibinin teknik direktörü Seran Kaşif, resmi sezon açılışının bu idman olmadığını, yabancı oyuncuların takıma kazandırıldıktan sonra resmi açılışı yapacaklarını söyledi. Kaşif, Geçtiğimiz aylarda yaşanan sıkıntıların unutulduğunu aktararak, herkesin yeni dönem için işine dört elle sarıldığını belirtti. Yeni sezonda Süper Lig’de kalıcı olmayı hedeflediklerini aktaran Kaşif, el birliği vererek hedeflerine ulaşacakları vurgusunu yaptı.

“3 yabancı oyuncu getireceğiz”

Seran Kaşif; “Süper Lig bambaşka bir yer. Bu ligde güçlü bir kadro yaratmak zorundasınız. Eğer güçlü kadro yaratamazsanız, sezon sonunda küme düşersiniz. Bu yüzden, bazı çalışmalar yürütüyoruz. Ay sonunda 3 yabancı oyuncu getireceğiz. Beğenirsek bu oyuncuları takımımıza dahil edeceğiz. Şu anda 17 kişilik kadromuz bulunuyor, bu kadroyu genişletmek için yerli oyuncu transferinde de çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

Bu haber toplam 2157 defa okunmuştur
Etiketler : ,