1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Hedef kalıcı olmak”
“Hedef kalıcı olmak”

“Hedef kalıcı olmak”

Binatlı deplasmanında alınan beraberlikle, kuruluşunun 40’ıncı yılında Süper Lig’e çıkmayı garantileyen Değirmenlik’te büyük bir sevinç yaşanıyor

A+A-

 

Çağan KUTGÜNER

Süper Lig’e çıkmayı garantileyen Değirmenlik Spor Kulübü’nde Teknik Direktör Ahmet Zaifoğlu bu hafta oynayacakları maçın kendileri adına prestij maçından öteye gitmeyeceğini söyledi. Zaifoğlu  yaptığı açıklamada kendilerinin  ve Türk Ocağı Limasol’un hedeflerine ulaştıklarını ve oyuncularda rahatlama olduğunu söylerken maçın cuma günü oynanması konusunda yönetimlerin anlaştığını belirtti.

Yabancı transferinde gözler Kıbrıslı Rum oyuncularda olacak
Takımdaki Kıbrıslı Rum futbolcuların kendilerine uyum sağladığını söyleyen başarılı teknik adam önümüzdeki sezon için bu oyuncularla devam edip etmeyecekleri ile ilgili henüz bir karar vermediklerini, ancak yabancı haklarını Kıbrıs kökenli oyunculardan yana kullanmak istediklerini belirti. Yabancı ülkelerden gelen oyuncuların kalacak yer sorunu olduğunu söyleyen Zaifoğlu, Kıbrıslı Rum oyuncuların maç oynandıktan sonra kendi evine gidip kalabileceğine dikkat çekti.

“Süper Lig’de kalıcı olmak istiyoruz”
Önümüzdeki sezon Süper Lig’de, bu sezon Gönyeli ile Lapta’nın yaşadığı kabusu yaşamak istemeyen Zaifoğlu, yurt içinden en az 2 kişi olmak suretiyle takıma toplamda 4-5 oyuncu takviye edilmesi ile ilgili yönetime şimdiden rapor verdiğini belirtti. Zaifoğlu yönetimin dirençli ve istekli oluşunun önümüzdeki sezon için yarar sağlayacağını ancak önemli olan Süper Lig’de kalıcı olmak olduğunu sözlerine ekledi.
Zaifoğlu son olarak 1975 yılında kurulan Değirmenlik Spor Kulübü’nün 40’ıncı yılında Süper Lig’e çıkmasının tüm camiaya hayırlı olmasını temenni etti.

Bu haber toplam 1441 defa okunmuştur