1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. “Hedef İskele’de 5 yıldızlı 5 belediye”
“Hedef İskele’de 5 yıldızlı 5 belediye”

“Hedef İskele’de 5 yıldızlı 5 belediye”

CTP-BG İskele’de tarihe not düşülecek bir miting yaparak 29 Haziran Yerel Seçimleri’nde bölgedeki iddiasını ortaya koydu

A+A-

CTP-BG 29 Haziran Yerel Seçimleri kapsamında başlattığı ilçe mitinglerinin ilkini coşkulu kalabalığın katılımıyla İskele’de gerçekleştirdi. CTP-BG Genel Başkanı, Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Gıda, Tarım ve Enerji Bakanı Önder Sennaroğlu, milletvekilleri Biray Hamzaoğulları, İskele, Büyükkonuk, Mehmetçik, Yenierenköy ve Dipkarpaz belediye başkan ve meclis üyesi adayları ve çok sayıda parti sempatizanı katıldı.

Yorgancıoğlu: “İskele bölgesinde yaşayan halk yıldızlı belediyeciliği hak ediyor”

CTP-BG Genel Başkanı ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu gecede yaptığı konuşmada İskele Bölgesinde yaşayan halkın da CTP’li belediyelerin sunduğu yıldızlı belediyeciliği hak ettiğini ifade ederek 29 Haziran’dan sonra İskele Bölgesi’nde beş tane yıldızın birden parlayacağına inanç belirtti. Yaklaşık bir yıl önce yine bu meydandan ülke yönetimi için İskele halkından yetki istediklerini hatırlatan Yorgancıoğlu, halkın beklentilerini yerine getirebilmek için canla başla çalıştıklarını sözlerine ekledi. CTP-BG’nin tarihinde ilk kez 28 Temmuz 2013 erken Genel Seçimleri’nde İskele Bölgesi’nde birinci parti çıktığını söyleyen Yorgancıoğlu, 29 Haziran Yerel Seçimleri’nde de bölge halkının yine CTP-BG’yi beş belediyede de göreve getireceğine inancının tam olduğunu vurguladı.

 

Bozkırlı: “İskele halkı da yıldızlı belediyecilikle tanışacak “

Gecede konuşan CTP-BG İskele Belediye Başkan adayı Bilen Sayılı Bozkırlı, İskele halkının da yıldızlı belediyecilikle tanışmasının zamanının geldiğine işaret ederek İskele ilçesindeki beş belediyenin de birlikte kazanılacağını belirtti. Halkın 2014 yılında hala daha ciddi temel belediye hizmetlerinden yoksun olarak yaşamaya mahkum edildiğine vurgu yapan Bozkırlı artık bu gidişe dur demenin zamanının geldiğini söyledi. Yapılacak çok işlerin olduğunun altını çizen Bozkırlı ekibi ile birlikte 29 Haziran’dan sonra büyük bir özveri ile İskele halkını hak ettiği yıldızlı belediyecilikle tanıştırmak için canla başla çalışacaklarını ifade etti.

Sennaroğlu: “Büyükkonuk yıldızlı belediyecilikle daha da parlayacak”

CTP-BG Büyükkonuk Belediye Başkan adayı Ahmet Sennaroğlu mitingde yaptığı konuşmada CTP’nin yıldızlı belediyecilik anlayışı ile Büyükkonuk beldesinin hak ettiği hizmeti alarak bölgede yıldızlaşacağının altını çizdi. Eko-turizm alanında gerekli gelişmeleri sağlamak adına çalışacaklarını ifade eden Sennaroğlu, 29 Haziran’dan sonra belediyeyi normalleştirerek yola koyulacaklarını söyledi.
 

Sarıçizmeli: “Mehmetçik’in yıldızı parlayacak”

CTP-BG Mehmetçik Belediye Başkan adayı Cemil Sarıçizmeli mitingde yaptığı konuşmada belediyenin halka hak ettiğini vermekten çok uzakta olduğunu belirterek CTP’li yıldızlı belediyecilikle Mehmetçik Belediyesi sınırları içerisinde yaşayan halkın hak ettiği hizmeti alacağını söyledi

Yıkıcı: “İşimiz zor ama biz zor işleri severiz”

CTP-BG Yenierenköy Belediye Başkan adayı Mesut Yıkıcı belediyenin mevcut başkan tarafından borç batağına sürüklenerek sürdürülemeyen bir yapıya getirildiğinin altını çizdi. Belediyenin hızla gelir-gider dengesini oluşturarak denk bir bütçe ile normalleştirileceğini anlatan Yıkıcı, işlerinin hiç de kolay olmadığını bildiklerini söyleyerek parti olarak zor işleri başarmayı sevdiklerini ifade etti.

Coşkun: “Dipkarpaz kuzeyin yıldızı olacak”

CTP-BG Dipkarpaz Belediye Başkan adayı Suphi Coşkun, Dipkarpaz ve Kaleburnu halklarının da artık yıldızlı belediyecilikle tanışmalarının zamanının geldiğini vurgulayarak 29 Haziran’dan sonra göreve geldiklerinde Dipkarpaz’ın ülkenin yıldız beldesi olacağını belirtti.

Bu haber toplam 1494 defa okunmuştur