Hedef final

Hedef final

‘Koopbank Kıbrıs Kupası’ çeyrek final ilk maçı öncesi Küçük Kaymaklı’dan Uğur Gök, GAÜ Çetinkaya’dan Emre Özsin ve Yalova’nın file bekçisi İrfan Özbay takımlarını değerlendirdi

A+A-

Hüseyin KIRAL

Koopbank Kıbrıs Kupası Çeyrek Final ilk maçları bugün oynanıyor. Küçük Kaymaklı – Cihangir mücadelesi saat 15.00’te, Gençlik Gücü – Yalova, Türk Ocağı – GAÜ Çetinkaya ve Baf Ülkü Yurdu – Gençler Birliği karşılaşmaları saat 18.30’da oynanacak. Çeyrek Final ilk karşılaşmaları öncesi son haftalarda takımlarını sırtlayan isimlerin başında gelen oyuncular kupada final oynamak istediklerini belirtirken, finalin sonunda da kupayı havaya kaldırmak arzusunda olduklarını açıkladılar.  Bugün birbirinden zorlu maçlara çıkacak olan Küçük Kaymaklı’nın yıldız futbolcusu Uğur Gök, GAÜ Çetinkaya’nın golcülerinden Emre Özsin ve Yalova takımının tecrübeli file bekçisi İrfan Özbay, “İki ayaklı maçlarda her zaman, ilk maçın çok önemli olduğunu, bugün iyi bir skorla ayrılıp ikinci maça avantajlı gitmek istediklerini” söylediler. 

 

Uğur Gök: “Takımın performansı ve morali çok iyi”

Küçük Kaymaklı takımı ile yeniden istediği, arzuladığı performansı ortaya koymaya başladığını belirten Uğur Gök, Küçük Kaymaklı’da olmaktan mutlu olduğunu, ikinci yarı elde ettikleri skorlarla da takım olarak moral ve motivasyonlarının tam olduğunu söyledi. Cihangir ile oynayacakları çeyrek final karşılaşmalarının çok zorlu iki karşılaşma olacağını belirten Uğur Gök, “Bugün kendi evimizde ve kendi seyircimiz önünde oynayacağımız bu maçtan avantajlı skorla ayrılmak istiyoruz.”dedi. Cihangir takımının güçlü bir takım olduğunu iyi bildiklerini, ancak Küçük Kaymaklı takımının da iyi bir takım olduğunu belirten Uğur Gök, “Hedefimiz kupa ve kupayı kazanmaksa karşımıza çıkan tüm takımları yenmek zorundayız.

 

Emre Özsin: “Hocam görev verirse elimden geleni yaparım”

Sezon başında şampiyon Mağusa Türk Gücü’nden, GAÜ Çetinkaya’ya transfer olan ancak yaşadığı rahatsızlık ve geçirdiği zorlu ameliyattan sonra yavaş yavaş takımdaki yerini almaya başlayan Emre Özsin henüz 90 dakikalık performans sergileyecek durumda olmadığını ancak elinden geleni yaptığını söyledi. Zaman zaman ciğerlerinde oksijen sıkıntısı yaşadığını, bu nedenle sahada 90 dakikayı çekemeyeceğini belirten Emre Özsin, “Ancak hocam bana görev verdiği takdirde çıkıp elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım.” dedi. Özsin, yeni bir teknik adamla yeni bir hava yakaladıklarını ve Türk Ocağı karşısında turu geçmelerinin sürpriz olmayacağını söyledi.

 

İrfan Özbay: “İkinci yarı iyi futbol oynamıyoruz, ancak kupa maçı başka”

Bu sezon yeniden Süper Lig’de mücadele eden ve ilk devre ortaya koydukları mücadele ve topladıkları puanlarla iyi bir yer edinen Yalova’da kaleci İrfan Özbay, “İkinci devrede oynadığımız maçlarda iyi sonuçlar alamadık, ancak kupa maçı başka” diye konuştu. İki aylık sürede altı aylık oğlunun rahatsızlığı nedeni ile devamlı yurt dışına gidip gelmek zorunda kaldığını, ancak o kötü günlerin geride kaldığını, oğlunun iyileştiğinin altını çizen Özbay, “Bugün Gençlik Gücü deplasmanından avantajlı skorla dönen takım biz olacağız.” dedi. Diğer futbolcular gibi o da takımı Yalova’nın final oynamak istediğini belirtirken, “Ancak önce Gençlik Gücü maçı sonra Allah kerim” dedi.

Bu haber toplam 2485 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.