1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Hedef Değirmenlik’i üst sıralara taşımak”
“Hedef Değirmenlik’i üst sıralara taşımak”

“Hedef Değirmenlik’i üst sıralara taşımak”

K-Pet Birinci Ligi takımlarından Değirmenlik Spor Kulübü bu hafta start alacak K-Pet Birinci Ligi’ne hazırlanırken, Kıbrıs Türk futbol tarihininde ilk kez bir Kıbrıslı Rum futbolcuyu kadrosuna kattı.

A+A-

Necmi Belge

K-Pet  Birinci Ligi takımlarından Değirmenlik Spor Kulübü bu hafta start alacak K-Pet Birinci Ligi’ne hazırlanırken, Kıbrıs Türk futbol tarihininde ilk kez bir Kıbrıslı Rum futbolcuyu kadrosuna kattı.
Omonia Ermis, Omonia Orilenko ve son olarak Osilenko Kulübü’nde futbol oynayan 35  yaşındaki libero ve orta saha oyuncusu Dimitris Vasiliou dün, Değirmenlik takımının antremanında yer aldı.

“Hedef Değirmenlik’i üst sıralara taşıma”
Konu ile ilgili olarak, YeniDüzen’e konuşan Vasiliou Kuzey Kıbrıs’ta futbol oynamaktan çok mutlu olduğunu ve amacının Değirmenlik takımını üst  sıralara taşımak olduğunu söyledi.
Osilenko takımındaki takım arkadaşı Ali İmam’ın tavsiyesi üzerine Değirmenlik Kulübü’ne geldiğini ifade eden Vasiliou, burada çok yakınlık gördüğünü, Değirmenlik tesislerinin mükemmel olduğunu sözlerine ekledi.

Zaifoğlu: “İyi bir futbolcu”
Değirmenlik antrenörü Ahmet Zaifoğlu ise, Dimitris’in kendileri ile antrenmana çıkmaya başladığını, ilk izleniminin iyi bir futbolcu olduğunu ifade ederken, henüz hazır olmadığını gözlemlediğini söyledi.
Dimtiri’yi Değirmenlik’e gelmesinde en büyük rolü oynayan Ali İmam ise, Dimitri’nin güçlü ve teknik bir futbolcu olduğunu ve Değirmenlik takımının defans sorununu çözeceğini sözlerine ekledi. Bu sezon, Değiermenlik Spor Kulübü olarak, hedeflerinin bir üst lig olduğunu ve en az play-off oynamak istediklerini belirten Zaifoğlu, kadrolarını kaleci Özgür, golcü Şevki, Talat Dağer, Emrah Güler ve Hasan Mercan gibi futbolcular ile güçlendirdiklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1486 defa okunmuştur