1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Hedef çeyrek final
Hedef çeyrek final

Hedef çeyrek final

Pepsi Kıbrıs Kupası 2’nci Tur maçları bugün başlıyor

A+A-

Pepsi Kıbrıs Kupası’nda 2’nci tur mücadelesi bugün oynanacak karşılaşmalarla başlayacak. 2’nci turda 8 karşılaşmanın 7 tanesi bugün, 1 tanesi 4 Mart Çarşamba günü oynanacak.  Karşılaşmalar saat 14.00’te başlayacak

Ligde oynadıkları iki karşılaşma da beraberlikle noktalanan iki takım Gençler Birliği ve Bostancı Bağcıl’ın mücadelesi İskele Cumhuriyet Stadı’nda gerçekleştirilecek. Süper Lig’in son sırasında bulunan ve geride bıraktığımız hafta sonunda rakibine 4-0 yenilen Gönyeli, bu kez kupada rakibini kendi evinde ağırlayacak. 2’nci turun dikkat çeken karşılaşmalarından bir tanesinde Birinci Lig lideri Türk Ocağı ile Süper Lig ikincisi Küçük Kaymaklı, Girne 20 Temmuz Stadı’nda çeyrek finale kalabilmek için mücadele edecekler. Bir diğer dikkat çeken karşılaşma ise Osman Ergün Mehmet Stadı’nda Yeni Boğaziçi ile Cihangir arasında oynanacak. Son kupa şampiyonu Lefke’nin Zafer Stadı’nda Birinci Lig ekibi Düzkaya’yı ağırlayacağı 2’nci tur mücadelesinde Süper Lig lideri Yenicami Atatürk Stadı’nda Serdarlı’yı konuk edecek. Kupanın 2’nci Tur basamağında Birinci Lig ekipleri Yalova ile Değirmenlik çeyrek finale kalabilmek için Fikri Karayel Stadı’nda karşı karşıya gelecekler.

Turu geçen 5 bin TL alacak
İlk turda olduğu gibi bu turda da karşılaşmaların 90 dakikasında eşitlik bozulmazsa uzatma bölümlerine geçilecek. Bu bölümde de eşitliğinbozulmaması halinde tur atlayacak olan ekibi seri penaltı atışları belirleyecek. Bu turu geçerek çeyrek finale yükselecek olan takımlar 5’er bin TL’lik para ödülünü almaya hak kazanacaklar.

Bugün
Cumhuriyet Stadı: G. Birliği - B. Bağcıl (Mehmet Sezener)
Gönyeli Stadı: Gönyeli – Mormenekşe (Osman Özpaşa)
20 Temmuz Stadı: Türk Ocağı - K. Kaymaklı (Mehmet Malek)
Osman E. Mehmet Stadı: Y. Boğaziçi – Cihangir (Savaş Tilki)
Zafer Stadı: Lefke – Düzkaya (Serhan Şimşek)
Atatürk Stadı: Yenicami – Serdarlı (Serkan Durmaz)
F. Karayel Stadı: Yalova – Değirmenlik (Fehim Dayı)

4 Mart Çarşamba
20 Temmuz Stadı: Doğan TB – Çetinkaya

Bu haber toplam 1130 defa okunmuştur