1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Hazine ve Maliye turu garantiledi
Hazine ve Maliye turu garantiledi

Hazine ve Maliye turu garantiledi

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda takımlar içinde bulunduğumuz bayram haftasında maç oynamayacak

A+A-

 

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl dördüncüsü organize edilen Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda takımlar içinde bulunduğumuz bayram haftasında maç oynamayacak. Spor yazarı İbrahim Özsoy tarafından organize edilen devlet daireleri arası halı saha futbol turnuvasında toplam 12 takım iki ayrı gurupta mücadele ediyor.
Göçmenköy Halı Sahası’nda devam eden Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda karşılaşmaları Adem Şenel, Alper Aligüllü ve Münür Zeden yapmakta.
“A” gurubunda Telefon Dairesi ile Çevre Bakanlığı arasında oynanması gereken ikinci hafta karşılaşmasının son haftaya alındığı turnuvada diğer takımlar ikinci maçlarını tamamladılar.
“A” gurubunda iki maçını da kazanan Hazine ve Muhasebe Dairesi bir üst tura adını yazdırmayı başaran ilk takım oldu. Telefon Dairesi, Çevre Bakanlığı ve Şehir Planlama Dairesi takımları ise 3’er puanla yoluna devam ediyor.
“B” gurubunda ise İçişleri Bakanlığı ve Maliye Bakanlığı iki maçlarını da kazanarak 6’şar puanla bir üst turu garantilerken İçişleri Bakanlığı gol averajı ile şu anda lider durumda.
Gurupları ilk 4 sırada tamamlayacak takımların çeyrek finale yükseleceği turnuvada puan eşitliği durumunda eşit puanlı takımların kendi arasında oynadıkları maçın sonucuna bakılacak.
Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda üçüncü hafta maçları 5 Ağustos Salı günü başlayacak. Puan durumları ve maç programı şöyle:


5 Ağustos Salı
A GRUBU
Saat 20.00-21.00: Tarım Bakanlığı/TÜK-Telefon Dairesi
Saat 21.00-22.00: Şehir Planlama Dairesi-Devlet Hastanesi
Saat 22.00-23.00: Çevre Bakanlığı-Hazine Muhasebe D.

7 Ağustos Perşembe
B GRUBU
Saat 20.00-21.00: Ekonomi Bakanlığı-Maliye Bakanlığı
Saat 21.00-22.00: İçişleri Bakanlığı-Din İşleri Bşk.D.
Saat 22.00-23.00: İhtiyat Sandığı-Orman Dairesi

Bu haber toplam 1660 defa okunmuştur