1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Hayvanlar ile keyifli anlar…
Hayvanlar ile keyifli anlar…

Hayvanlar ile keyifli anlar…

Büyükkonuk Eko-Turizm Derneği’nin Büyükkonuk Belediyesi işbirliği ile yaptığı gün, hem çocuklara hem de büyüklere keyifli anlar yaşattı.

A+A-

Büyükkonuk’ta ‘Eşek ve diğer Çiftlik Hayvanları Günü’ yoğun katılımla gerçekleşti. Büyükkonuk Eko-Turizm Derneği’nin Büyükkonuk Belediyesi işbirliği ile yaptığı gün, hem çocuklara hem de büyüklere keyifli anlar yaşattı.

Büyükler ve çocuklar hayvanları yakından görerek sevdi, bazı hayvanların ise satışı gerçekleşti.
Büiyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu, bu yıl 5’ncisi düzenlenen günün yoğun katılımla ve keyifle gerçekleştiğini söyledi.
Hem eko hem de agro turizmin bölgenin tanıtımı ve kalkınması için önemli olduğuna işaret ederek, halkın da Kıbrıs kültürünü yaşayarak, görerek öğrendiğini ifade etti.
Böylesi etkinlikleri her zaman destekleyeceklerini vurgulayan Sennaroğlu, 15 Mart’ta Outdoor etkinliğinin yapılacağını 3 Mayıs’ta ise Eko Gün’ün düzenleyeceğini de açıkladı.
Sennaroğlu, halka, bölgeye sadece festivaller ve günler kapsamında değil her zaman gelip konaklayıp, etkinliklere katılıp birebir Kıbrıs kültürünü yaşamaları çağrısında bulundu.
Geçtiğimiz hafta Karpaz’da vahşice öldürülen eşekler konusunda da açıklama yapan Sennaroğlu, olayı kınadı ve “bu tür etkinlikler ile eşeklerimize hayvanlarımıza sahip çıkmalıyız” dedi.

Bu haber toplam 1658 defa okunmuştur