1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. ‘Hayribetoğlu, kendi kendini yaraladı’
‘Hayribetoğlu, kendi kendini yaraladı’

‘Hayribetoğlu, kendi kendini yaraladı’

Gaziveren'de dün muhtemelen avcılar tarafından vurularak yaralandığı açıklanan 16 yaşındaki Ali Hayribetoğlu ile ilgili yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı, olayın ‘kendi kendisini yaralama’ olduğu açıklandı.

A+A-

 

 

Gaziveren'de dün muhtemelen avcılar tarafından vurularak yaralandığı açıklanan16 yaşındaki Ali Hayribetoğlu ile ilgili yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı, olayın ‘kendi kendisini yaralama’ olduğu açıklandı.

Polisin yürüttüğü geniş çaplı soruşturmada; Hayrıbetoğlu’nun babasına ait ağıl içerisinde, tasarrufundaki ahşap içerisine sıkıştırılmış metal boru parçasından oluşan düzenek ile muhtemelen av tüfeği fişeğini patlattığı sırada, fişeğin parçalanması sonucu kapsül kısmından kopan metal parçanın boyun kısmına saplanması sonucu yaralandığı ortaya çıktı.

Harıbetoğlu’nun boyun kısımdan ameliyat esnasında çıkarılan metal parçanın yapılan balistik muayenesinde de söz konusu metal parçanın av fişeği tapasına ait metal parça olduğu tespit edildi.

Söz konusu düzeneğin ağıl içerisinde bulunarak emare olarak alındığı açıklandı, soruşturmanın devam ettiği ifade edildi.

 

Bu haber toplam 4463 defa okunmuştur
İlgili Haberler