1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Hasipoğlu'nun sözlerini eski bakanlara sorduk
Hasipoğlunun sözlerini eski bakanlara sorduk

Hasipoğlu'nun sözlerini eski bakanlara sorduk

“Bir bakana yakışmıyor”

A+A-

Sağlık Bakanı Ertuğrul Hasipoğlu’nun gece kulüpleri için ‘Kapatalım da 40 bin asker bizi mi halletsin’ sözlerini ‘Eski bir Bakan’a atfetmesi, eski bakanların da tepkisine neden oldu.

 

Eski Sağlık Bakanı Vaiz:
“Kendi ayıbını örtmek için”

Eski Sağlık Bakanı Eşref Vaiz, Sağlık Bakanı Ertuğrul Hasipoğlu’nun sözlerinin büyük bir gaf olduğunu vurgulayarak, “Ne oturduğu makamın ciddiyetine, ne de kendisine yakıştırdık. Tıp Bayramı gibi anlamlı bir günde bu sözler hem ayıp, hem de talihsizliktir” dedi.
Vaiz, “Hasipoğlu’nun ikinci büyük ayıbı da, başkalarını zan altında bırakmaya çalışarak, sanki bir başkasından duymuş gibi konuşmasıdır… Kendi ayıbını böyle örtmeye çalışmak, daha büyük bir skandaldır” şeklinde konuştu.


Eski Sağlık Bakanı Ahmet Kaşif:
“Siyasi etiğe uygun değil”

Eski Sağlık Bakanı Ahmet Kaşif de Sağlık Bakanı Ertuğrul Hasipoğlu’nun açıklamalarına tepki göstererek, “Bakanları zan altında bırakan bir açıklama yapması doğru değil” dedi.

Eski İçişleri Bakanı Özkan Murat:
“Mahalle dedikodusu yapmasın, görevini yapsın”

Eski İçişleri Bakanı Özkan Murat, Sağlık Bakanı Hasipoğlu’nun açıklamalarını “Bir bakana yakışmayan açıklamalar” olarak değerlendirdi.
Murat,  “Mahalle dedikodusu yapacağına görevini yapsın. Herkesi zan altında bırakmasın” yorumunda bulundu.
Murat son olarak, “Böyle bir söyleme, bizi tanıyanlar terbiyemizin müsait olmadığını bilirler. Herhalde, sayın Hasipoğlu’ndan başka birisi de bunu söylemez.

Meltem Sonay’ın haberinin tümü bugün gazeteniz YENİDÜZEN’de

Bu haber toplam 2449 defa okunmuştur
Etiketler :