Hasan Çeto göz dolduruyor

Hasan Çeto göz dolduruyor

Geçtiğimiz haftalarda Girne'de gerçekleşen Enduro Hill Climb ve Tirmen'de gerçekleşen Enduro yarışlarında Mx1 B kategorisinde zirvede yer alan ülkemizin genç motocrosscularından Hasan Çeto başarılı performansı ile göz dolduruyor.

A+A-

Halit Dağ

Kıbrıs Türk Motosiklet Kurumu (KTMOK) tarafından geçtiğimiz haftalarda Girne'de gerçekleşen Enduro Hill Climb ve Tirmen'de gerçekleşen Enduro yarışlarında Mx1 B kategorisinde zirvede yer alan ülkemizin genç motocrosscularından Hasan Çeto başarılı performansı ile göz dolduruyor.

Gazetemiz Yenidüzen'e kısa açıklamalarda bulunan Hasan, zorlu mücadele sonucunda son 2 yarışı birinci sırada bitirdiği için mutlu olduğunu, geride kalan diğer yarışlarda da kürsüye çıkmak için elinden geleni yapacağını söyledi.

21 yaşındaki genç sporcu, motor sporlarının maliyetli sporlar olduğunu bu nedenle bütün yarışlara katılmasında önemli desteği olan ana sponsoru Grand Pasha ve Golden Tulip ailesine çok teşekkür ettiğini söylerken, sezon sonu zirvede yer alarak ona güvenenlerin güvenini boşa çıkarmayacağını ifade etti.

Bu haber toplam 3475 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.