1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Harun Kolçak’tan müzik ziyafeti
Harun Kolçak’tan müzik ziyafeti

Harun Kolçak’tan müzik ziyafeti

Merit Royal Hotel’in son konuğu, Türk pop müziğinin 90’lı yıllara damgasını vuran efsane sesi Harun Kolçak oldu.

A+A-

Kuzey Kıbrıs’ta “Mavi Geceler” konseptiyle birbirinden değerli isimleri sahnesinde ağırlayan Merit Royal Hotel’in son konuğu, Türk pop müziğinin 90’lı yıllara damgasını vuran efsane sesi Harun Kolçak oldu. Otelin balo salonunda düzenlenen bu özel geceye katılan konuklar, muhteşem bir müzik ziyafeti yaşadılar. 25. sanat yılını kutlayan Harun Kolçak, geçtiğimiz yıl çıkarmış olduğu “Çeyrek Asır’’ albümünde yer alan sevilen şarkılarıyla konuklarına keyifli saatler yaşattı.

Rahatsızlığı sonucu 2014 yılında 10 ameliyat geçiren ve zor günleri atlatan Harun Kolçak, “Çok şükür iyiyim, hayata bakış açım değişti. Kimsenin derdi beni ilgilendirmiyor. Zamanımı ve gücümü, bu dünyadan gitmeden önce arkamda çok daha düzgün şeyler bırakmak için harcamayı düşünüyorum” dedi.

Sezen Aksu’nun albümünde yer almama sebebini de açıklayan Harun Kolçak, aynı dönemde annesini kaybetmenin verdiği acıyla bunu gerçekleştiremediğini belirtti.

Harun Kolçak, 90’lı yıllardan bugüne klasik olmuş pek çok parçasını, salonu dolduran konuklarıyla birlikte hep bir ağızdan seslendirdi. Kolçak, “Bunca yıllık sanat hayatımda vefa duyduğum, birlikte çalıştığım çok değerli sanatçı dostlarımı sizinle birlikte anmak istiyorum’’ diyerek Aysel Gürel ve Onno Tunç şarkılarından oluşan bir bölüm de yaptı. Yaklaşık iki saat sahnede kalan sanatçı, gecenin finalinde herkese teşekkürlerini sunarak “Gir Kanıma” şarkısıyla sahnesini bitirdi.

  

Bu haber toplam 3530 defa okunmuştur
Etiketler : ,