1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Harnup tadında final
 Harnup tadında final

Harnup tadında final

Tatlısu Harnup Festivali sona erdi...

A+A-

Tatlısu Belediyesi’nin bu yıl onuncusunu düzenlediği Uluslararası Tatlusu Harnup Festivali sona erdi.

Final gecesinde ilk olarak, Kuzey Kıbrıs jimnastikçilerinin güzel gösterileri beğenilip alkış aldı. Daha sonra ise Kırgızistan, Slovakya ve Türkiye halk dansları ekiplerinin gösterileri vardı. Final organizasyon işbirliği ile çok başarılı 4 geceye imza atılan organizasyonda festivalin vazgeçilmezi Komedyen Sihirbaz Enver Ertaş'ın sahnesi oldukça başarılıydı. Gecenin devamında ise Mısır'dan gelen ışıklı Derviş çok beğenilirken şovu seyircilerden bol bol da alkış aldı.
Gecenin son bölümünde, yerli gruplarımızdan Grup Performans'ın başarılı performansı, devamında ise Türkiye’nin tanınmış sanatçıları Vj Bülent ve Cihan Yıldız'ın sahneleri vardı. Sanatçılar başarılı repertuarları halkı eğlendirdi.

Hayri Orcan'dan teşekkür
Final'de sahne alan sanatçılara gecenin sonunda Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orcan harnup ürünlerinden oluşan paket hediyelerini takdim etti. Orcan, yaptığı konuşmada ise festivalde tüm sahne alan sanatçılara, sponsorlara, festivalde emeği geçen herkese ve çok güzel bağlantılar kurarak izleyenlere unutulmaz gecelerin yaşanmasını sağlayan Final organizasyon direktörü Yıltan Tozakı'ya teşekkür etti.

Bu haber toplam 1543 defa okunmuştur