1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Harnup Festivali’nde coşkulu final
Harnup Festivali’nde  coşkulu final

Harnup Festivali’nde coşkulu final

Final organizasyon katkıları ile Tatlısu belediyesinin düzenlediği 9.UluslararasıTatlısu harnup festivali, harnup tadını aşan bir kapanış şöleni ile sona erdi

A+A-

 

Final organizasyon katkıları ile Tatlısu belediyesinin düzenlediği 9.UluslararasıTatlısu harnup festivali, harnup tadını aşan bir kapanış şöleni ile sona erdi. Dört gün süren festivalde her gece dolu dolu geçti.Kapanış şöleni yurtdışından gelen folklör ekiplerinin gösterileri ile başladı. Daha sonra Yetenek Sizsiniz finalistleri, Workout Turkey bol bol alkış alan gösterileri ile sahneyi doldurdu. Dance of fire ateş ve dans showu ise kapanış şölenin bir başka rengi oldu.
  Konserler çoşturdu
  Gecenin devamında ilk olarak genç sanatçımız Örge Volkan sahne aldı başarılı sanatçının seslendirdiği parçalar alışklanırken, bazı şarkılara izleyenlerden gelen eşlik de dikkatlerden kaçmadı.Gecenin finalinde ise Türkiyenin başarılı sanatçısı Murat Başaran izleyenleri hem oynattı hem de şarkıları ile mest etti. Gecenin sonunda yetenek sizsiniz finalisti Enver Ertaş yaptığı yarışma ile konukları bol bol güldürüp bir kez daha bende varım demiş oldu. Belediye başkanı Ahmet Hayri Orçan ise yaptığı konuşmada sanatçılara,konuklara, sponsorlara ve emeği geçen herkese teşekkür edip festivali gelecek yıl daha da ileriye taşıyacaklarını söyledi.

Bu haber toplam 1606 defa okunmuştur