1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Harmancı: “Yine Lefkoşa Kazanacak”
Harmancı: “Yine Lefkoşa Kazanacak”

Harmancı: “Yine Lefkoşa Kazanacak”

LTB Başkanı ve TDP LTB Başkan adayı Mehmet Harmancı Lefkoşa ilçe seçim kuruluna resmi adaylık başvurusunu bu sabah saat 10.00’da yaptı.

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı ve Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) LTB Başkan adayı Mehmet Harmancı, bu sabah saat 09.00’da Toplumcu Demokrasi (TDP) Genel Başkanı Cemal Özyiğit ve seçimde kendisini destekleme kararı alan Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP), Yeni Kıbrıs Partisi (YKP) ve Bağımsızlık Yolu üyeleri ile birlikte Asmaaltı’nda toplanarak buradan İlçe Seçim Kurulu’na yürüdü ve meclis üyesi adayları ile birlikte başvurusunu yaptı. Harmancı resmi başvurusunun ardından, “Lefkoşa’ya hayırlı olsun. Yine Lefkoşa kazanacak” dedi.

Daha sonra basına bir açıklamada bulunan Harmancı, dört yıl önce Lefkoşa’da başlayan değişimi ve sürdürülebilir gelişimi şüphesiz devam ettireceklerini vurguladı.

mh.jpg

Başımız dik, kalbimiz şehirle, gözümüz ilerde

Harmancı şöyle devam etti: “Bundan 4 yıl önce, Lefkoşa’nın bir daha o en kötü ve o en pis dönemlerini görmemesi, Lefkoşa’nın bir daha popülizm uğruna bataklara sokulmaması, bazılarının amiral gemisi olarak nitelendirdiği ama bizim aşk ve sevgiyle baktığımız başkentin bir kez daha geriye götürülmemesi için ciddi bir yola çıktık. Başımız dik, kalbimiz şehirle, gözümüz ilerde. Yine Lefkoşa kazanacak.”

Adaylığını destekleyen Cumhuriyetçi Türk Partisi, Toplumcu Demokrasi Partisi, Bağımsızlık yolu ve Yeni Kıbrıs Partisi’ne teşekkür eden Harmancı, “Bizim asla yalnız yürümeyeceğimizi, Lefkoşa’nın bir daha asla o kötü günlerini görmeyeceğini biliyoruz. Bu şehri 4 yıl boyunca olduğu gibi yine hep beraber ve tüm renkleri kucaklayamaya devam ederek geleceğe taşıyacağız. Lefkoşa’nın ilerlemesi artık geri döndürülemez. ” diyerek destek sağlayan tüm örgüt ve kuruluşlara bir kez daha teşekkür etti.

Bu haber toplam 1848 defa okunmuştur