1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Harmancı ve ekibi Taşkınköy bölgesi’ni ziyaret etti
Harmancı ve ekibi Taşkınköy bölgesi’ni ziyaret etti

Harmancı ve ekibi Taşkınköy bölgesi’ni ziyaret etti

Harmancı ve Lefkoşa ekibi, seçim çalışmaları çerçevesinde Taşkınköy bölgesini ziyaret etti.

A+A-

 

Toplucu Demokrasi Partisi (TDP), Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP) ve Baraka ittifakının Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkan Adayı Mehmet Harmancı ve Lefkoşa ekibi, seçim çalışmaları çerçevesinde Taşkınköy bölgesini ziyaret etti.

TDP Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, Harmancı ve Lefkoşa ekibinin projelerini içeren “Bu Kitapta İş Var” adlı seçim bildirgesinin dağıtıldığı ziyarette, vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunularak, projelere ilişkin açıklamalarda bulunuldu.

Ziyarete LTB eski başkanlarından Mustafa Akıncı da katıldı.

LTB’nin içinde bulunduğu durumun farkında olduklarını belirten Harmancı, göreve geldikleri takdirde ilk iş olarak mali ve idari yapılanmaya gideceklerini, bu yönde atılacak adımları planladıklarını kaydetti.

Harmancı, “Atacağımız adımlar ve paydaşlarla birlikte alacağımız kararlarla çalışanlar huzura, Lefkoşalı da hak ettiği hizmete kavuşacak” dedi.

Lefkoşalıların son yıllarda yaşadığı kötü durumu aşmak için planlama çalışmalarını tamamladıklarını, halkın sırtına ilave yükler bindirmeden gelirleri artıracak gerçekçi projeler ürettiklerini belirten Harmancı, ekonomik doğrular ne gerektiriyorsa onu yapacaklarını vurguladı.

(tak)

Bu haber toplam 1409 defa okunmuştur