1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Harika Stadı’nda kriz
Harika Stadı’nda kriz

Harika Stadı’nda kriz

Maraş futbol takımının önceki günkü antrenmanı sırasında şalterlerin indirilmesi ve sökülmesiyle Harika Stadı karanlıkta kalırken, antrenman da yarıda kaldı. Antrenman yapacak saha sıkıntısı yaşayan Maraş Başkanı Özer Hallaç, Mağusa İdman Yurdu Başkanı Al

A+A-

Kaya Emiroğlu

İkinci Lig takımlarından Maraş Gençlik Spor önceki gece antrenman için gittiği Harika Stadı’nda karanlıkta kaldı. Edinilen bilgilere göre antrenmanın başlamasının ardından stada gelen Mağusa İdman Yurdu Başkanı Ali Küçük, stadın kullanımının kendilerine ait olduğunu iddia ederek şalteri indirdi ve sigorta paralarını da söküp ayrıldı. Bir anda karanlıkta kalan Maraş futbolcularının antrenmanı da yarım kaldı.

Hallaç: “Sahaya sokmak istemiyorlar”

Maraş Gençlik Spor Kulübü Başkanı Özer Hallaç, Maraş futbol takımı olarak uzun zamandır antrenamn ve maçlarını bu sahada yaptıklarını belirterek, MİY Başkanı Ali Küçük tarafından yapılan bu haksız uygulamaya sert tepki gösterdi.

Hallaç açıklamasında şunları söyledi:
“Dün (önceki gün) saat 19.00’da Harika Stadı’nda antrenman yapıyorduk. Ali Kücuk gelip şalterleri söktü ve evine götürdü. Maalesef antreman yapamadık. Maraş Gençlik Spor Kulübü olarak maçlarımızı bu sahada oynadık. Antremanlarımızı bu sahada yaptık. Ancak Ali Küçük haksız bir şekilde sahaya bizi koymuyor. Bu arada stadın elektrik parasını Ali Küçük’ün ödediği iddia edildi. Ancak edindiğimiz bilgilere göre elektrik parasını devlet ödüyor.”

Bu haber toplam 2289 defa okunmuştur