1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Hamitköy’de  ‘dana’ sorunu!
Hamitköy’de  ‘dana’ sorunu!

Hamitköy’de  ‘dana’ sorunu!

Hamitköy’de Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir evin bahçesinde 2 tane dana beslenmesi oluşan kötü koku ve sineklerden dolayı çevre sakinlerinin tepkisine neden oldu.

A+A-

Hamitköy’de Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir evin bahçesinde 2 tane dana beslenmesi çevre sakinlerinin tepkisine neden oldu. Ana cadde üzerinde ikamet eden Halil Dağcın’a ait evin bahçesinde oluşturulan küçük mandıra, çevrede kötü kokuların yayılmasına neden oldu.

YENİDÜZEN’e konuşan bölge sakinleri kokudan dolayı evlerde ve işyerleri içerisinde durulamadığını, sineklerin oluştuğunu söyledi. Belediyeye şikayette bulunduklarını ancak danaların oradan kaldırılmadığını aktaran çevre sakinleri, belediyenin mal sahibine dava açtığını belirtti.

YENİDÜZEN’e konuşan Halil Dağcın’ın eşi ise Lefkoşa Kaymakamlığına konuyu bildirdiklerini, hayvanların taşınması için kendilerine bir yer vereceğini söylediğini belirtti. Mahkemeye verildiklerini doğrulayan Dağcın, kendilerinin de durumdan rahatsız olduğunu, komşularını rahatsız etmek istemediklerini aktararak, kaymakamlığın kendilerine yer vermesi halinde hayvanların bahçeden çıkarılacağını söyledi.

ham.jpg
Cadde üzerinde bulunan market ve bir art galeriye gelen müşteriler kokudan rahatsız oluyor

Bu haber toplam 1986 defa okunmuştur
Etiketler : ,