1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Hamitköy ipi göğüsledi
Hamitköy ipi göğüsledi

Hamitköy ipi göğüsledi

A2 Ligleri’nde 25. hafta karşılaşmaları oynandı. Süper Lig dışında tüm liglerde şampiyonlar belli oldu. Birinci Lig’de Hamitköy şampiyonluğunu ilan etti

A+A-

Eren ŞİŞİK

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun (KTFF) organize ettiği A2 Ligleri’nde 25. hafta maçları oynandı. A2 Ligleri’nde ilk şampiyon İkinci Lig temsilcisi Çanakkale olmuştu. Geçtiğimiz hafta oynanan maçların ardından Birinci Lig temsilcisi Hamitköy de şampiyonluğunu garantiledi. Süper Lig’de Mağusa Türk Gücü maç fazlasıyla liderlik koltuğunda otururken, Yenicami takımı kalan iki maçını kazanması halinde şampiyonluk ipini göğüsleyecek.

A2 Süper Lig’de lider durumda bulunan Mağusa Türk Gücü, Yeniboğaziçi’ni 2-0’la geçti ve liderliğini sürdürdü. Sarı yeşillilerin yanı sıra Süper Lig’de; Yenicami, Lefke, Doğan Türk Birliği, Bostancı Bağcıl ve Cihangir de haftayı galibiyetle kapatan ekipler oldu. A2 Birinci Lig’de ise Göçmenköy’ü deplasmanda 6-0 mağlup eden Hamitköy ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Kırmızı siyahlıların yanı sıra; Türk Ocağı, Esentepe, Binatlı, Dumlupınar, Akıncılar ve Denizli de haftayı galibiyetle kapattı. A2 İkinci Lig’de ise şampiyonluğunu geçen hafta ilan eden Çanakkale, Dipkarpaz’ı 3-0’la geçti. Yeşil beyazlıların yanı sıra; Karşıyaka, Baf Ülkü Yurdu, Akova, Türkmenköy, Ortaköy ve Maraş haftayı galibiyetle noktaladı.

 

TOPLU SONUÇLAR

A2 Süper Lig
Yenicami-Mormenekşe  7-0
Lefke-Lapta   8-0
G.Birliği-K.Kaymaklı  1-1
Y.Boğaziçi-Mağusa TG  0-2
Cihangir-Çetinkaya  6-3
Doğan TB-Gönyeli  7-2
B.Bağcıl-Serdarlı  4-0

A2 Birinci Lig
T.Ocağı-Yalova   9-0
Esentepe-Geçitkale  2-1
Binatlı-Değirmenlik  5-1
Göçmenköy-Hamitköy  0-6
Dumlupınar-G.Gücü  2-0
Akıncılar-Düzkaya  4-3
Denizli-Görneç   6-0

A2 İkinci Lig
Girne HE-Karşıyaka  2-4
Vadili- Baf ÜY   0-4
Çanakkale-Dipkarpaz  3-0
Akova-Doğancı   1-0
Gaziköy-Türkmenköy  2-4
Ortaköy-Ozanköy  3-0
Maraş-Tatlısu   4-1

Bu haber toplam 1910 defa okunmuştur