1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Halkın Partisi heyeti ziyaretlerini sürdürdü
Halkın Partisi heyeti ziyaretlerini sürdürdü

Halkın Partisi heyeti ziyaretlerini sürdürdü

Halkın Partisi’nden (HP) bir heyet, Beyarmudu’nu ziyaret etti. 

A+A-

Halkın Partisi’nden (HP) bir heyet, Beyarmudu’nu ziyaret etti. 

HP’den verilen bilgiye göre, HP Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, Genel Sekreter Yenal Senin, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan, bazı milletvekilleri ile bölge meclis üyesi adaylarından oluşan heyet broşür dağıtarak projelerini halk ile paylaştı. 

Halkın Partisi Genel Sekreteri Yenal Senin, ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, yarın yapılacak yerel seçimlerde, Beyarmudu Bağımsız Belediye Başkan adayı Ethem Akmercan’a desteklerinin tam olduğunu ve bu bölgede yarışı kazanacağına inandıklarını belirtti.


Mehmetçik ve Dipkarpaz da ziyaret edildi

Halkın Partisi heyeti, seçim çalışmaları çerçevesinde Mehmetçik ve Dipkarpaz’ı ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi. 

HP Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, ziyarete HP Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, bazı milletvekilleri, Dipkarpaz Belediyesi Başkan Adayı Havva Elokvan, Mehmeçik Belediyesi Başkan Adayı Kani Buranay ile her iki bölgenin meclis üyesi adayları katılarak vatandaşlara projelerini anlatma fırsatı buldu.

Ziyaret hakkında açıklama yapan Halkın Partisi İskele Milletvekili Mesut Genç, verimli bir ziyaret gerçekleştirdiklerini ve sorunları yerinde görme fırsatı bulduklarını belirtti. 

Genç, ayrıca hem Mehmetçik hem de Dipkarpaz bölgelerine yatırımın çok olmadığını, bu bölgeye gereken önemin verilip daha çok yatırım yapılması için çalışacaklarını dile getirdi

Bu haber toplam 1816 defa okunmuştur