1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Halk Evi avantajı korudu
Halk Evi avantajı korudu

Halk Evi avantajı korudu

K-Pet Süper Lig’e yükselecek son takımın belirleneceği Birinci Lig Play-off mücadelesinde ikinci karşılaşmalar bir maç dışında oynandı

A+A-

K-Pet Birinci Lig’ten Süper Lig’e yükselecek son takımın belli olacağı Play-off mücadelesinde 2’nci hafta 1 maç dışında tamamlandı. Mormenekşe ile Dumlupınar arasındaki mücadelenin tatil olduğu 2’nci hafta karşılaşmalarında Play-off grubu lideri Girne Halk Evi ile ikincisi Hamitköy arasındaki mücadele golsüz sona erdi. Bu skorla Halk Evi en yakın rakibi ile arasındaki 3 puanlık farkı korudu ve son maçlara önemli bir avantajla girdi. Halk Evi son haftada mağlup olmaması halinde Süper Lig’e terfi edecek son takım olacak.

Mormenekşe – Dumlupınar maçı oynanmadı

Mormenekşe ile Dumlupınar arasında oynanması planlanan K-Pet Birinci Lig Play-off 2. karşılaşması tatil edildi. Dumlupınar antrenörü Evren Bahtıkara ve oyuncusu Hasan Bahtıkara'nın kardeşleri Meryem Bahtıkara Çakır dün sabah saatlerinde geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi. Yaşanan bu gelişme sonrasında Dumlupınar karşılaşmaya çıkmama kararı aldı. Sarı kırmızılı camia Kıbrıs Türk Türk Futbol Federasyonu'na maça çıkmayacaklarını yazılı olarak bildirirken karşılaşmayı yönetecek olan hakemler de maçı tatil etti.

Açıklama yapıldı

Dumlupınar konu ile ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Bugün (dün) oynayacağımız Play-off karşılaşmasına antrenörümüz Evren Bahtıkara ve oyuncumuz Hasan Bahtıkara'nın kız kardeşi Meryem Bahtıkara Çakır'ın vefatı nedeni ile yönetim ve oyuncuların ortak kararı sonucu çıkmayacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız"

Halk Evi ile Hamitköy yenişemedi

Play-off’un diğer karşılaşmasında Girne Halk Evi ile Hamitköy, Esentepe Erdal Barut Stadı’nda karşı karşıya geldi. Tarafların gol atma başarısı gösteremediği mücadele 0-0 tamamlandı. Haftaya en yakın rakibi Hamitköy’ün 3 puan önünde lider giren Girne Halk Evi puan farkını korumuş oldu. Halk Evi Çarşamba günü Mormenekşe ile oynayacağı grubun son maçında mağlup olmaması halinde Süper Lig’e yükselen son takım olacak. Hamitköy ise Halk Evi’nin mağlup olmasını bekleyecek ve Dumlupınar ile oynayacağı karşılaşmayı kazanması gerekecek.

ha.jpg

Bu haber toplam 1786 defa okunmuştur
Etiketler : ,