1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Halil Turan Kartal’da kaldı
Halil Turan Kartal’da kaldı

Halil Turan Kartal’da kaldı

Yenicami’de son iki sezonun şampiyonluklarında büyük katkısı bulunan Halil Turan, kulüp yönetimi ile yeniden anlaştı

A+A-

Hüseyin KIRAL

Cihangir’de yıldızı parlayan ve Yenicami’de ülkemizin en önemli oyuncularından biri olan Halil Turan, takımı Yenicami ile yeniden el sıkıştı.
Son iki sezonun şampiyonu Yenicami ile birçok başarıya imza atan Halil Turan, özellikle evlendikten sonra koşullar gereği futbol hayatını Türkiye’de sürdürme kararı almıştı.
Geçtiğimiz ay Türkiye Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Dersimspor’a giderek idmanlarına çıkan Halil Turan, ani bir kararla ülkeye geri dönüş yaparak Yenicami Başkanı Kaan Kaner ile masaya oturdu.

Anlaşma sağlandı
Son iki yılın şampiyonu Yenicami’de başkanlık koltuğunu devralan Kaan Kaner, takım içinde revizyona giderek, kendi altyapısından yetişen futbolcuları kullanma adına daha genç ve dinamik bir takım yaratmak için çalışmalara başladı.
Kaner başkanlığında Yenicami’de öncelikli hedefin şampiyonluktan ziyade sürdürülebilir bir futbol takımı ve kulüp yapısı yaratmak olduğunu belirtilirken geçmiş sezondan birçok futbolcu ile de yolları ayırdı. Ayrılanlar arasında yer alan Halil Turan, BAL Ligi takımlarından Dersimspor ile idmanlara çıkarken, ülkeye gelişinde Yenicami Başkanı Kaan Kaner ile yaptığı toplantının olumlu geçmesinin ardından, yeniden takımda kalmaya karar verdi.
Başkan Kaner ile önceki gün her konuda anlaşan futbolcu, dün de yönetim kurulu üyesi Ali Vehid’in uzattığı sözleşmeye imza attı.

Turan: “Elimden geleni yapacağım”
Halil Turan YENİDÜZEN’e yaptığı açıklamada bir yıl daha formasını giyeceği takımı Yenicami ile üçüncü şampiyonluğu yakalayacaklarını ve yakalamak içinde elinden gelen katkıyı takımına yapacağını söyledi. Halil Turan “Bana güvenen başta başkanım Kaan Kaner’e ve takımda kalmamı sağlayan herkese teşekkür ederim” dedi.

Bu haber toplam 1686 defa okunmuştur