1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Halil Turan kapış kapış
Halil Turan kapış kapış

Halil Turan kapış kapış

Yenicami’nin yıldız futbolcusu Halil Turan’a Türkiye Ligi’nden 8 ekip kancayı taktı

A+A-

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig’de son şampiyon Yenicami’nin yıldız golcüsü Halil Turan’a Türkiye’den teklif yağıyor. Geçen sezon Bölgesel Amatör Ligi (BAL) ekiplerinden Ünyespor’un kapısından dönen Halil Turan’la ciddi ciddi ilgilenen 8 Türkiye Ligi takımı olduğu öğrenildi. Yıldız futbolcuya teklif götürmeye hazırlanan kulüpler oyuncuyu kadroya katmanın yollarını arayacak.

Geçen sezon ortaya koyduğu performansla Yenicami’nin şampiyonluğunda büyük katkı koyan Halil Turan’ın da bu sezon Türkiye’ye gitmeye sıcak baktığı ve maddi konuların elverişli olması halinde Türkiye’nin yolunu tutmayı düşündüğü öğrenildi. 3 Temmuz’da dünya evine girecek olan yıldız futbolcu teklifleri aldıktan sonra eşiyle de görüşüp transferini netleştirmeyi planlıyor.

Halil’i isteyen kulüpler
Halil Turan’ın videolarını izleyen kulüplerin oyuncuyu çok beğendikleri ve hemen oyuncuyla görüşmek için temaslara başladıkları öğrenildi. Halil Turan’a TFF 2.Lig ekipleri; Ankara Bugsaşspor ve Tarsus İdman Yurdu, TFF 3.Lig ekipleri; Etimesgut Belediyespor, Erzin Belediyespor, Bursa Nilüferspor ve Cizrespor ve BAL Ligi ekiplerinden Samsun Termespor’un transfer teklifi yapması bekleniyor. Bu ekiplerin yanı sıra bir başka Kıbrıslı Türk İbrahim Çıdamlı’nın da formasını giydiği TFF 3.Lig ekibi Kastamonuspor’un da Halil Turan’ı yakın takibe aldığı ve oyuncu için nabız yokladığı iddia edildi.

Halil Turan Yenicami forması altında geçtiğimiz sezonu 24 golle tamamlarken yıldız futbolcu Yenicami’de forma giydiği son iki sezonda oynadığı 63 maçta fileleri tam 39 kez sarsma başarısı sağlamıştı. Bu performansı Türkiye Ligi takımlarının da dikkatini çeken Halil Turan’ın nasıl bir karar vereceği merak konusu.

Bu haber toplam 3071 defa okunmuştur